Fronius Symo GEN24 6.0

Original price was: 17.800,00 kr..Current price is: 16.300,00 kr.. inkl. moms

Denne Fronius Symo GEN24 6.0 inverter, er en enhed der besidder kvalitet, funktionalitet og brugervenlighed. Denne udgave af Fronius Symo GEN24 inverteren er også kompatibel med batteri, men funktionen er som udgangspunkt låst, medmindre en Fronius kode tilkøbes. Dette kan dog være en fordel for dig, der ikke vil have et batteri i første omgang, men gerne vil have muligheden på sigt. Grundet den låste funktion, er denne inverter nemlig betydeligt billigere, end de Fronius Symo GEN24 der købes uden kode. På denne måde kan du altså få en sublim inverter fra Fronius til en favorabel pris, med muligheden for at låse op for adgang til batterier på sigt. Med denne attraktive inverter fra Fronius, får du bl.a.

      Integreret Data Kommunikation

      Dynamic Peak Manager

      Multi Flow Teknologi

      SuperFlex Design

      Nødstrømsfunktion

      Op til 20 års garanti

      Batteri kompatibel (Via tilkøb af Fronius kode)

 

Vidste du?

Fronius invertere har, som nogle af de eneste inverter producenter på markedet, opbygget deres invertere i udskiftelige komponenter. Dette betyder, at ofte ved en defekt inverter, kan én enkelt komponent udskiftes, kontra hele inverteren. Dette er en klar fordel som Fronius tilbyder, da det både kan være økonomisk favorabelt for dig, samt mindre belastende for miljøet, grundet mindre produktion. Det kan være en stor besparelse for dig, at få udskiftet enkelte komponenter i inverteren, i stedet for at skulle købe en helt ny.

Beskrivelse af produktet

Fronius Symo GEN24 6.0 Inverter

Denne inverter fra Fronius, giver dig alt hvad du har brug for i en inverter. Den er fyldt med brugbare og intelligente funktioner, og den lever op til Fronius’ standard for kvalitet. Denne udgave af inverteren er 6 kW. Fronius har her lavet en inverter, der tager fart i både funktionel intelligens og brugervenlighed. Inverteren har en nem og pålidelig integration til andre komponenter end Fronius’ egne, hvilket er med til at gøre den til en mere fleksibel inverter. Udover at være pålidelig og driftsikker, er Fronius invertere også kendt for at have en længere levetid, grundet kvaliteten på deres produkter.

 

Kvalitet og bæredygtighed i fokus

Fronius har som nogle af de eneste inverter producenter på markedet, valgt at fremstille deres invertere i udskiftelige komponenter. Dette betyder, at der kan være potentielt store besparelser for dig, hvis din inverter skulle gå hen og blive defekt. Hvis du er ejer af en Fronius inverter, kan du nemlig ofte slippe afsted med at få udskiftet én enkelt komponent, kontra hele inverteren. Dette kan altså være en stor besparelse, da en helt ny inverter er en stor investering. Derudover er det også en mindre belastning for miljøet, da det kræver færre ressourcer at producer og udskifte dele i invertere, end at fremstille en helt ny inverter, hver gang en blev defekt.

 

Kompatibel med batteri (Via aktiveringskode)

Fronius Symo GEN24 6.0 inverteren, er en hybrid inverter som er fremstillet til at være kompatibel med batterier. Denne udgave af inverteren kræver dog tilkøb af en aktiveringskode, for at funktionen virker. Denne inverter er derfor betydeligt billigere, end dens parallel version uden aktiveringskode, Fronius Symo GEN24 PLUS 6.0. Denne inverter passer derfor perfekt til den solcelleejer der ikke vil have et batteri lige nu, men gerne vil have muligheden for at kunne udvide til et batterianlæg på sigt. På den måde, kan du altså få en billigere udgave af inverteren nu, og herefter købe aktiveringskoden og låse op for batteri kompatibiliteten på sigt, hvis det ønskes

Aktiveringskoden koster ca. 650 euro + Moms, og kan købes igennem os.

 

Mulighed for op til 20 års garanti

Ved køb af denne Fronius Symo Gen24 PLUS 6.0 inverter, får du muligheden får at tilkøbe helt op til 20 års garanti. Dette er altså en service som Fronius udbyder, da de har en stor tiltro til at deres inverter opnår en meget høj levetid. Med 20 års garanti, er du sikret i lang tid, skulle din inverter gå hen og melde fejl eller af anden årsag blive defekt. Som udgangspunkt følger der 7 års Fronius garanti med på inverteren når du køber den, men hvis du ønsker det kan du tilkøbe flere års garanti hos Fronius. Priserne er et engangsbeløb der betales, og er som følger:

(Bemærk: Garantien skal tilkøbes inden for de første 24 måneder)

10 års garanti: 1.341 kr.

15 års garanti: 3577 kr.

20 års garanti: 5814 kr.

Du får altså muligheden for at købe en inverter med god ro i maven de næste mange år.

Læs mere om garantien her.

 

Har du spørgsmål til inverteren er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan sende en besked, eller ringe på 30 70 16 26.

 

Specifikationer:

Mål: 594 x 527 x 166 mm (højde x bredde x dybde)
Vægt: 25 kg
MMP trackere: 2
Beskyttelsesart: IP66
Køling: Reguleret luftkøling
Montering: Ind- og udvendig montering
Temperaturområde: -25 til +60 °C
Tilladt luftfugtighed: 0-100%
Maks. virkningsgrad: 98,1%
DC-afbryder: Ja

Relaterede produkter