Kostal Plenticore Plus G2 7.0

18.950,00 kr. inkl. moms

Denne inverter fra KOSTAL er den del af deres nye generation af Plenticore invertere, som er blevet udstyret med flere smarte funktioner og features. Denne udgave af inverteren er 7.0 kW, men den fås også i både mindre og større modeller. Med KOSTAL Plenticore plus G2 7.0 inverteren får du:

 

   3-faset stabil, all-round inverter

   3 MMP-trackere

   Hybrid inverter

   Tilslutning til WiFi (WLAN)

   Samarbejde med varmepumpe

   Automatiske opdateringer

   Kompatibel med batteri (Kræver kode fra KOSTAL)

 

Få en inverter der excellerer på brugervenlighed, teknologi og alsidighed.

Beskrivelse af produktet

KOSTAL Plenticore Plus G2 Inverter 7.0 kW

Tag et kig på den seneste tilføjelse til KOSTAL’s Plenticore-inverterfamilie – den avancerede 7.0 kW G2 Inverter. En skræddersyet løsning for solcelleejere, der stræber efter pålidelighed, alsidighed og brugervenlighed. Udover sit karakteristiske, grønne design markerer den en tydelig opgradering fra den tidligere generation. Her er, hvorfor denne inverter vil være et nøje overvejet valg.

Automatiserede opdateringer gennem AutoUpdate

Oplev enkeltheden af den automatiske opdateringsfunktion, AutoUpdate. Du slipper for besværet med manuelle opdateringer, da AutoUpdate sørger for, at din inverter altid er udstyret med de seneste fejlrettelser, kompatibilitetsforbedringer og præstationsoptimeringer uden dit aktive input. Du kan være sikker på at din inverter altid kører på den seneste nye opdatering, uden at du skal gøre noget. Det er dog også muligt at slå det fra, så du stadig skal opdatere inverteren manuelt, hvis det ønskes.

Intelligent samspil med varmepumper

Plenticore-generationen tager et skridt ind i fremtiden med en integreret, intelligent software, der muliggør en intelligent opkobling til nyere varmepumper. Udnyt din overskydende strøm effektivt ved at dirigere den til din varmepumpe, hvilket minimerer behovet for at sende strømmen ud på elnettet.

Trådløs forbindelse med WiFi (WLAN)

Du får en inverter der ikke har brug for LAN kabel forbindelse, da G2-inverteren introducerer trådløs tilslutning via WiFi. Tidligere krævede inverteren en kablet LAN-forbindelse, men med den nye trådløse kapacitet kan du opnå de samme resultater med en stabil internetforbindelse uden bekymring om fysiske kabler.

Batterikompatibilitet (Kræver KOSTAL aktiveringskode)

Udvid dine energilagringsmuligheder ved at låse op for inverterens batterikompatibilitet. Denne avancerede funktion er dog låst op med KOSTALs aktiveringskode, som kan erhverves direkte fra os for 3.180 kr. Efter aktivering bliver din inverter fuldt batterikompatibel, og åbner døren til et endnu mere effektivt energisystem.

Relaterede produkter