Fronius Inverter IG Plus Garanti Extra

Det perfekte abonnement til dig, der har en Fronius IG plus inverter, hvor garantien er udløbet

Har du en Fronius Inverter af mærket IG Plus (uanset størrelse)?
Og er din garanti udløbet? Så har vi et rigtig godt tilbud til dig!

En ny inverter til et eksisterende solcelleanlæg er en stor investering

En investering der nemt belaster ens økonomi og selvfølgelig belaster solcelleanlæggets rentabilitet.

Vi oplever, at det ofte kommer til at være en meget ubehagelig overraskelse for solcelleejerne, når inverteren går i stykker, og vi vil meget gerne prøve med dette tiltag at skabe en mere tryg og forudsigelig økonomi, for de, som ønsker dette.

Vi har en rigtig stor erfaring med Fronius invertere, og vi har en stærk systempartner aftale med Fronius. Derfor er vi i stand til, at give ejere af Fronius invertere af ovenstående mærke et virkeligt attraktivt abonnement, som:

• skaber forudsigelighed i økonomien i forhold til solcelleanlæggets inverter (den absolut dyreste del af solcelleanlægget)
• sikrer mod driftstab, mens en evt. reparation foregår, da der er udlåning af inverter, indtil den defekte inverter er køreklar igen

Fronius Inverter IG Plus Garanti Extra til 119 kr. pr. måned

Vi har skabt en spritny abonnements pakke, som vi kalder Fronius Inverter IG Plus Garanti Extra.

Baggrunden for dette initiativ er, at vi gennem de seneste år kommer ud til stadig flere kunder, hvis Fronius inverter af mærket IG Plus (alle størrelser) ikke fungerer længere, og hvor deres garanti desværre er udløbet.

For 119 kr. månedligt tilbyder vi – Dansk Solcelleservice at genaktivere din garanti hos os med en selvrisiko på 200 kr. pr. år på inverterens alder på det tidspunkt du bestiller dette abonnement.

Priseksempel

Hvis du har en Fronius IG Plus inverter, der er 8 år gammel og bestiller et abonnement hos os, vil du have en selvrisiko på 8 * 200 kr = 1600 kr resten af dit abonnements levetid.

Så hvis din inverter herefter går i stykker vil din udgift ud over den månedlige abonnementspris være på 1600 kr, så har du en køreklar inverter, samt haft en låne inverter, der har sikret dig mod driftstab, mens din inverter har været til reparation.

Hvis din inverter bliver defekt, melder fejlkode eller andet, kontakter du os, vi fejlsøger og beslutter, hvordan inverteren nemmest gøres køreklar igen. Desuden sætter vi en låneinverter op indtil den gamle inverter evt. er repareret og atter er monteret køreklar hjemme hos dig.

Ingen Binding: Du kan til hver en tid sige dit abonnement op, og dit medlemskab ophører ved udgangen af den pågældende måned.

OBS: Ønsker du på et tidspunkt at købe en ny Fronius inverter vil du gennem abonnementet få 15% rabat på køb og tilslutning af denne

 

Ring 30 70 16 26 og hør nærmere