Fronius Inverter IG Plus Garanti Extra

Det perfekte abonnement til dig, der har en Fronius IG plus inverter, hvor garantien er udløbet

Har du en Fronius Inverter af mærket IG Plus (uanset størrelse)?
Og er din garanti udløbet? Så har vi et rigtig godt tilbud til dig!

En ny inverter til et eksisterende solcelleanlæg er en stor investering

En investering der nemt belaster ens økonomi og selvfølgelig belaster solcelleanlæggets rentabilitet.

Vi oplever, at det ofte kommer til at være en meget ubehagelig overraskelse for solcelleejerne, når inverteren går i stykker, og vi vil meget gerne prøve med dette tiltag at skabe en mere tryg og forudsigelig økonomi, for de, som ønsker dette.

Vi har en rigtig stor erfaring med Fronius invertere, og vi har en stærk systempartner aftale med Fronius. Derfor er vi i stand til, at give ejere af Fronius invertere af ovenstående mærke et virkeligt attraktivt abonnement, som:

• skaber forudsigelighed i økonomien i forhold til solcelleanlæggets inverter (den absolut dyreste del af solcelleanlægget)
• sikrer mod driftstab, mens en evt. reparation foregår, da der er udlåning af inverter, indtil den defekte inverter er køreklar igen

Fronius Inverter IG Plus Garanti Extra til 119,00 kr. pr. måned i op til 5 år

Vi tilbyder nu et abonnement, som vi kalder Fronius Inverter IG Plus Garanti Extra. Her lægger vi 5 år ekstra til din garanti, eller så længe du selv ønsker det

Baggrunden for dette initiativ er, at vi gennem de seneste år kommer ud til stadig flere kunder, hvis Fronius inverter af mærket IG Plus (alle størrelser) ikke fungerer længere, og hvor deres garanti desværre er udløbet.

For 119,00 kr. månedligt tilbyder vi – Dansk Solcelleservice at genaktivere din garanti hos os. Ved første fejl betales op til 850 kr i selvrisiko, herefter er det uden beregning, hvis din inverter får brug for en reparation igen.

Det eneste krav for at benytte dette abonnement er, at din fronius IG Plus inverter er fuld funktionsdygtig, når du påbegynder dit abonnement

Priseksempel

Hvis du har en Fronius IG Plus inverter, der er 8 år gammel og bestiller et abonnement hos os, vil du have en selvrisiko 850 kr, som kun kan udløses en gang gennem din abonnements periode.

Så hvis din inverter herefter går i stykker vil din udgift ud over den månedlige abonnementspris være på 850 kr, så har du en køreklar inverter, samt evt. haft en låne inverter, der har sikret dig mod driftstab, mens din inverter har været til reparation. Skulle inverteren gå i stykker igen, er der ingen selvrisiko

Hvis din inverter bliver defekt, melder fejlkode eller andet, kontakter du os, vi fejlsøger og beslutter, hvordan inverteren nemmest gøres køreklar igen. Desuden sætter vi en låneinverter op indtil den gamle inverter evt. er repareret og atter er monteret køreklar hjemme hos dig.

Ingen Binding: Du kan til hver en tid sige dit abonnement op, og dit medlemskab ophører ved udgangen af den pågældende måned.

OBS: Ønsker du på et tidspunkt at købe en ny Fronius inverter vil du gennem abonnementet få 15% rabat på køb og tilslutning af denne