Fronius IG Plus Garanti Extra Abonnement

Har du en Fronius IG Plus Inverter?

Fronius IG Plus inverter

3 år ekstra garanti

Med vores Fronius IG Plus Garanti Extra abonnement, tilbyder vi 3 års extra garanti på din Fronius IG Plus inverter – eller så længe du ønsker det. 

Sikkerhed

Ved første fejl koster det 850,- i selvrisiko at få repareret din inverter – herefter er det omkostningsfrit for yderligere fejl i resten af din abonnementsperiode.

Rabat på ny Fronius inverter

Hvis du på et tidspunkt skal have en ny Fronius inverter, kan du igennem abonnementet få 15% rabat, hvis du køber den hos os. (Kan ikke kombineres med andre tilbud)

Adgang til Solcelle Portalen

Udover abonnementet til din Fronius Inverter, får du også adgang til vores ekslusive digitale platform – Solcelle Portalen. Med din egen unikke bruger, får du adgang til en masse fordele.

Evt. låne inverter

Hvis din inverter går i stykker og skal til reparation, tilbyder vi dig en midlertidig låne inverter, så du kan undgå driftstab.

Ingen binding

Abonnementet har ingen bindingsperiode. Dette vil sige, at du til hver en tid kan opsige dit abonnement, hvis det ønskes.

Overvågning af din Fronius IG Plus Inverter

Ved abonnering af vores Fronius IG Plus Garanti Extra Abonnement, er du sikret at din inverter producerer som den skal. Vi overvåger din inverter 24 timer i døgnet og kontakter dig, hvis din inverter ikke har produceret i 24 timer i streg. På den måde er du sikker på, at din inverter altid er oppe at køre. 

Fronius Service Partner

Det perfekte abonnement til dig, der har en Fronius IG Plus inverter, hvor garantien er udløbet

Vi tilbyder nu et abonnement, som vi kalder Fronius Inverter IG Plus Garanti Extra. Her lægger vi 3 års garanti på din Fronius IG Plus inverter (Forudsat at dit abonnement er aktivt).

Baggrunden for dette initiativ er, at vi gennem de seneste år kommer ud til stadig flere kunder, hvis Fronius inverter af mærket IG Plus (alle størrelser) ikke fungerer længere, og hvor deres garanti desværre er udløbet.

For 119,00 kr. månedligt tilbyder vi – Dansk Solcelleservice at genaktivere din garanti hos os. Ved første fejl betales op til 850 kr i selvrisiko, herefter er det uden beregning, hvis din inverter får brug for en reparation igen.

Det eneste krav for at benytte dette abonnement er, at din Fronius IG Plus inverter er fuld funktionsdygtig, når du påbegynder dit abonnement.

Fronius Inverter IG Plus Garanti Extra

Abonnement
kr 119 Pr. Måned
  • Ingen binding
  • Garanti i extra 3 år fra d.d.
  • Overvågning af din inverter
  • Adgang til Solcelle Portalen
  • Gratis fejlsøgning

Priseksempel

Hvis du f.eks. har en Fronius IG Plus inverter, der er 8 år gammel og bestiller et abonnement hos os, vil du have en selvrisiko på 850 kr., som kun kan udløses én gang gennem din abonnementsperiode. 

Så hvis din inverter går i stykker, vil din udgift være på 850 kr. ud over din abonnementspris. Så har du en køreklar inverter, samt evt. en låne inverter, der har sikret dig mod driftstab, mens din inverter har været til reparation. 

Skulle inverteren herefter gå i stykker igen, er der ingen selvrisiko.

Adgang til Solcelle Portalen

Udover garantien på din Fronius IG Plus inverter, får du som noget nyt også adgang til vores digitale platform Solcelle Portalen. Portalen giver dig adgang til en bred vifte af funktioner, der automatisk følger med når du køber dit Fronius IG Plus abonnement. Nogle af de funktioner du får adgang til er:

    Webportal
    Overvågning af din inverter
✓    Omkostningsfri fejldiagnostisering ved uregelmæssigheder ved anlæg
    Digital servicebog
    Servicehistorik
    Overdragelse af servicehistorik og abonnement mv. ved salg af solcelleanlæg
    Personlig notesbog
    Overblik over købt og solgt strøm
    Direkte chat med os
    Vejledning og hjælp til opdatering/indstilling af inverter
    15% rabat på hele shoppen

Mobile device frame
Solcelle portalen screenshot 11
Solcelle portalen screenshot 13
Solcelle portalen screenshot 12
Solcelle portalen screenshot 3
Solcelle portalen screenshot 10
Solcelle portalen screenshot 4
Solcelle portalen screenshot 9
Solcelle portalen screenshot 7
Solcelle portalen screenshot 8
Solcelle portalen screenshot 6
Solcelle portalen screenshot 2
Solcelle portalen screenshot 5
Solcelle portalen screenshot 1

En ny inverter til et eksisterende anlæg er en stor investering

En investering der nemt belaster ens økonomi og selvfølgelig belaster solcelleanlæggets rentabilitet.

Vi oplever, at det ofte kommer til at være en meget ubehagelig overraskelse for solcelleejerne, når inverteren går i stykker, og vi vil meget gerne prøve med dette tiltag at skabe en mere tryg og forudsigelig økonomi, for de, som ønsker dette.

Vi har en rigtig stor erfaring med Fronius invertere, og vi har en stærk systempartner aftale med Fronius. Derfor er vi i stand til, at give ejere af Fronius invertere af ovenstående mærke et virkeligt attraktivt abonnement, som:

• skaber forudsigelighed i økonomien i forhold til solcelleanlæggets inverter (den absolut dyreste del af solcelleanlægget)
• sikrer mod driftstab, mens en evt. reparation foregår, da der er udlåning af inverter, indtil den defekte inverter er køreklar igen

 

Vil du høre mere om abonnementet, eller har du spørgsmål? 

Kontakt os endelig!

Ring på 30 70 16 26 eller send os en besked