Om os

Hvem er Dansk Solcelleservice?

Firmaet har eksisteret siden 8. oktober 1984, hvor ingeniør og indehaver Jens Ebbe Nielsen startede virksomheden. Her fra har firmaet udviklet sig og tilpasset sig de krav og behov der til stadighed bliver stillet til et El-firma. Siden 2011 har vores fokus været på arbejdet med solceller.

Jens-Ebbe Nielsen har fra begyndelsen af år 2000 været opmærksom på og interesseret sig i mulighederne indenfor udnyttelse af solceller. Han har investeret både tid og penge i at dygtiggøre sig og har bl.a. fået certificering indenfor dette specifikke område af grøn energi som VE-installatør.

Efter at Jens Ebbe havde udmærket sig selv i solenergiens verden, var han klar til at tage flere folk med på rejsen. Dette stemte heldigvis godt overens med mængden af arbejde, så Jens Ebbe begyndte at ansætte nye elektrikere til firmaet.

I dag er vi i firmaet bestående af i alt 6 medarbejdere. 

Dansk Solcelleservice logo
Jens Ebbe fejlsøgning på solceller

Vores vision

Hos Dansk Solcelleservice stræber vi efter at hjælpe dig med at få mest ud af dit solcelleanlæg. Det sker til tider at vi sælger et solcelleanlæg, men det er ikke her vores fokus ligger. Vi stræber efter at service, reparere og vedligeholde alle de allerede eksisterende solcelleanlæg rundt omkring i Danmark. 

Det er ikke helt omkostningsfrit for miljøet at få etableret et solcelleanlæg, og det er derfor vigtigt for os, at der kommer mest muligt grøn energi ud af hvert eneste. 

Efter mange års erfaring i branchen, kan vi hurtigt skabe os et overblik over potentielle optimeringsmuligheder, når vi møder et nyt solcelleanlæg. Derfor kan vi ofte hjælpe vores kunder med at skabe mere grøn energi, samtidig med at de sparer penge på deres strømforbrug. 

Vi tror på, at vi sammen kan få mest muligt ud af alle vores solcelleanlæg i Danmark.

Energibesparende tankegang allerede fra ung

Her ser du en avisartikel fra sommeren 1983. Artiklen omhandler en yngre udgave af indehaveren af Dansk Solcelleservice, Jens Ebbe Nielsen.

I korte træk handler artiklen om 27-årige Jens Ebbe og hans daværende virksomhed, JEN-Briket. Dengang afskaffede man sig halm ved at brænde det af i store bål, under den fri himmel. JEN-Briket havde dog andre tanker. I Jens Ebbe’s virksomhed pressede man halmen til “piller”, som man efterfølgende kunne bruge til at tænde op i sit halmfyr med. 

Allerede dengang have Jens Ebbe altså fået øjnene op for energiudnyttelse, hvilket tog ham på en rejse, hvor han i dag er endt som selvstændig i hans nuværende virksomhed, Dansk Solcelleservice.

Samtidig med at Jens Ebbe kørte virksomheden med halm briketerne, uddannede han sig til stærkstrømsingeniør. Dette var med til at sparke ham i retning af hans nye beskæftigelse med el. Helt uundgåeligt endte han igen indenfor energi, denne gang med solceller. 

Jens Ebbe har i sine mange år som selvstændig indenfor el og energibranchen tilegnet sig en kæmpe viden, både i teoretisk og praktisk forstand – og siden 2011 udelukkende med fokus på solceller.

Hvis du vil, kan du her læse hele Avisartiklen om Jens Ebbe.

Kilde: Vejle Amts Folkeblad, 1983

Jens Ebbe Nielsen artikel

Praktisk erfaring driver værket

At søge viden og netværk gør det på ingen måde alene. Den praktiske erfaring er et vigtigt parameter, når det gælder arbejdet med solceller. Som nævnt har firmaet haft stort fokus på arbejde med installations- og tilslutnings-arbejde af solcelleanlæg og ikke mindst servicering og tilsyn med disse.

Vi har har som udgangspunkt ikke selv solgt solcelleanlæg, men har hjulpet private og forskellige firmaer med at tilslutte solcelleanlæg.
Dette har betydet, at vi har rundet opsætning af over +3100 anlæg.

Herudover er vi ofte blevet tilkaldt til allerede tilsluttede solcelleanlæg, hvor det ikke har fungeret optimalt. Herved har vi fået opbygget en stor erfaring i, hvad man skal være opmærksom på, når man skal checke op på disse anlæg. Ligeledes har vi fået øje på, at mange solcelleanlæg ikke fungerer optimalt, hvilket er rigtig ærgerligt, da den investering der er blevet gjort, så ikke helt giver det optimale afkast.

Udover selve el arbejdet på stedet, har vi også opgaverne med at sikre at tilmeldinger til elværkerne og Energi-net kommer rettidigt frem, samt bliver korrekt registreret. Dette har naturligvis altid været gjort ud fra de altid gældende love og regler, således at den enkelte kunde blev hjulpet til at få etableret sit solcelleanlæg på bedst mulige vilkår.

Vi vægter stor faglig viden og erfaring, så vi sørger for at deltage i relevante kurser og temadage om den nyeste viden indenfor solceller, batterianlæg og inverter-teknologi. Ikke mindst holder vi os orienteret om de nyeste regler fra Energi-net.

Vi bruger det nyeste indenfor måleudstyr. Så vi investerer i den teknologi, som mest effektivt kan teste og afrapportere solcelleanlæggenes tilstand og ydelse samt udstyr til overvågning af ydelse.

Vi ønsker kunden skal opleve troværdighed, grundighed og føle sig omhyggeligt informeret, da et godt samarbejde skal bygge på gensidig tillid.

Vi er medlem af Tekniq. Det betyder du er dækket at Tekniqs garantiordning, op til kr. 150.000,-

Jens-Ebbe Nielsen er uddannet VE-installatør og prioriterer, at alle vore elektrikere er opdateret med nyeste viden i forhold til tilslutning og servicering af solcelleanlæg.

Mød vores medarbejdere

Jens-Ebbe Nielsen (Ejer)

Stærkstrømsingeniør og El-installatør

Udfører diverse el-opgaver, service og test 

Jens-ebbe@dansksolcelleservice.dk

Jonas Østergaard Nielsen

Elektriker

Tilslutter, tester og servicerer solcelleanlæg

Jonas@dansksolcelleservice.dk

Karol Janczyk

Elektriker

Tilslutter, tester og servicerer solcelleanlæg

Karol@dansksolcelleservice.dk

Mads Thomsen

Elektriker

Tilslutter, tester og servicerer solcelleanlæg. Tlf support.

Mads@dansksolcelleservice.dk

Mikkel Schnor

Elektriker

Tilslutter, tester og servicerer solcelleanlæg. Tlf Support.

Mikkel@dansksolcelleservice.dk

Edin Omic

Stærkstrømsingeniør

Teknisk Support

Edin@dansksolcelleservice.dk

Hanne Mikkelsen

Koordinator

HR, projektledelse og administration

Hanne@dansksolcelleservice.dk

Sebastian Conrad

Web og Marketingskoordinator

Web, marketing, kommunikation og tlf support

Sebastian@dansksolcelleservice.dk

Peter Lumbye

Elektriker

Udfører diverse el-opgaver og lagerarbejde