Om os

Firmaet har eksisteret siden 10 oktober 1985, hvor ingeniør Jens Ebbe Nielsen startede virksomheden. Her fra har firmaet udviklet sig og tilpasset sig de krav og behov der til stadighed bliver stillet til et El-firma. De seneste 5 år har meget af firmaets fokus været arbejdet med solceller.

Jens-Ebbe Nielsen har fra begyndelsen af år 2000 været opmærksom på og interesseret sig i mulighederne indenfor udnyttelse af solceller. Han har investeret både tid og penge i at dygtiggøre sig og har bl.a.fået certificering indenfor dette specifikke område af grøn energi som VE-installatør.

Men at søge viden og netværk gør det på ingen måde alene. Den praktiske erfaring er en vigtig parameter, når det gælder arbejdet med solceller. Som nævnt har firmaet haft stort fokus på arbejde med installations- og tilslutnings-arbejde af solcelleanlæg og ikke mindst servicering og tilsyn med disse.

Firmaet har som udgangspunkt ikke selv solgt solcelleanlæg, men har bl.a. haft el-arbejdet for solcellevirksomheden, Klima Energi A/S i Egtved.
Dette har betydet, at man i firmaet har rundet opsætning af over1300 anlæg.

Herudover er vi ofte blevet tilkaldt til allerede tilsluttede solcelleanlæg, hvor det ikke har fungeret optimalt. Herved har vi fået opbygget en stor erfaring i, hvad man skal være opmærksom på, når man skal checke op på disse anlæg. Ligeledes har vi fået øje på, at mange solcelleanlæg ikke fungerer optimalt, hvilket er rigtig ærgerligt, da den investering der er blevet gjort, så ikke helt giver det optimale afkast.

Udover selve el arbejdet på stedet, har vi også opgaverne med at sikre at tilmeldinger til elværkerne og Energi-net kommer rettidigt frem, samt bliver korrekt registreret. Dette har naturligvis altid været gjort ud fra de altid gældende love og regler, således at den enkelte kunde blev hjulpet til at få etableret sit solcelleanlæg på bedst mulige vilkår.

  • Vi vægter stor faglig viden og erfaring, så vi sørger for at deltage i relevante kurser og temadage om den nyeste viden indenfor solceller, batterianlæg og inverter-teknologi. Ikke mindst holder vi os orienteret om de nyeste regler fra Energi-net.
  • Vi bruger det nyeste indenfor måleudstyr. Så vi investerer i den teknologi, som mest effektivt kan teste og afrapportere solcelleanlæggenes tilstand og ydelse samt udstyr til overvågning af ydelse.
  • Vi ønsker kunden skal opleve troværdighed, grundighed og føle sig omhyggeligt informeret, da et godt samarbejde skal bygge på gensidig tillid.
  • Vi samarbejder med fagligt dygtige samarbejdspartnere, Klima Energi , TF-Montage og BG-Montage.
  • Vi er medlem af Tekniq. Det betyder du er dækket at Tekniqs garantiordning, op til kr. 150.000,-
  • Vi er uddannet VE-installatør og er på Energistyrelsens liste over de ca. 40 godkendte solcelle VE-installatører i Danmark.

Hvem er vi? 

Jens Ebbe Nielsen, som ejer firmaet. Udfører diverse el-opgaver, service og test.

Tlf: 30701626

jens-ebbe@dansksolcelleservice.dk

 

 

 

Jonas Østergaard Nielsen, som er ansat og har speciale indenfor tilslutning, test og service af solcelleanlæg.

Tlf: 20766479

 

 

 

 

Hanne Mikkelsen, som passer kontor og telefon.

Tlf: 51282611

info@dansksolcelleservice.dk