Dansk Solcelleservice logo

Om os

Om os

Firmaet har eksisteret siden 10 oktober 1985, hvor ingeniør Jens Ebbe Nielsen startede virksomheden. Her fra har firmaet udviklet sig og tilpasset sig de krav og behov der til stadighed bliver stillet til et El-firma. De seneste 5 år har meget af firmaets fokus været arbejdet med solceller.

Jens-Ebbe Nielsen har fra begyndelsen af år 2000 været opmærksom på og interesseret sig i mulighederne indenfor udnyttelse af solceller. Han har investeret både tid og penge i at dygtiggøre sig og har bl.a. fået certificering indenfor dette specifikke område af grøn energi som VE-installatør.

Men at søge viden og netværk gør det på ingen måde alene. Den praktiske erfaring er en vigtig parameter, når det gælder arbejdet med solceller. Som nævnt har firmaet haft stort fokus på arbejde med installations- og tilslutnings-arbejde af solcelleanlæg og ikke mindst servicering og tilsyn med disse.

Vi har har som udgangspunkt ikke selv solgt solcelleanlæg, men har hjulpet private og forskellige firmaer med at tilslutte solcelleanlæg
Dette har betydet, at vi  har rundet opsætning af over 1600 anlæg.

Herudover er vi ofte blevet tilkaldt til allerede tilsluttede solcelleanlæg, hvor det ikke har fungeret optimalt. Herved har vi fået opbygget en stor erfaring i, hvad man skal være opmærksom på, når man skal checke op på disse anlæg. Ligeledes har vi fået øje på, at mange solcelleanlæg ikke fungerer optimalt, hvilket er rigtig ærgerligt, da den investering der er blevet gjort, så ikke helt giver det optimale afkast.

Udover selve el arbejdet på stedet, har vi også opgaverne med at sikre at tilmeldinger til elværkerne og Energi-net kommer rettidigt frem, samt bliver korrekt registreret. Dette har naturligvis altid været gjort ud fra de altid gældende love og regler, således at den enkelte kunde blev hjulpet til at få etableret sit solcelleanlæg på bedst mulige vilkår.

Vi vægter stor faglig viden og erfaring, så vi sørger for at deltage i relevante kurser og temadage om den nyeste viden indenfor solceller, batterianlæg og inverter-teknologi. Ikke mindst holder vi os orienteret om de nyeste regler fra Energi-net.

Vi bruger det nyeste indenfor måleudstyr. Så vi investerer i den teknologi, som mest effektivt kan teste og afrapportere solcelleanlæggenes tilstand og ydelse samt udstyr til overvågning af ydelse.

Vi ønsker kunden skal opleve troværdighed, grundighed og føle sig omhyggeligt informeret, da et godt samarbejde skal bygge på gensidig tillid.

Vi er medlem af Tekniq. Det betyder du er dækket at Tekniqs garantiordning, op til kr. 150.000,-

Jens-Ebbe Nielsen er uddannet VE-installatør og prioriterer, at alle vore elektrikere er opdateret med nyeste viden i forhold til tilslutning og servicering af solcelleanlæg

Hvem er vi?

Jens-Ebbe Nielsen

Indehaver

Udfører diverse el-opgaver, service og test 

Jens-ebbe@dansksolcelleservice.dk

Jonas Østergaard Nielsen

Elektriker

Tilslutter, tester og servicerer solcelleanlæg

Jonas@dansksolcelleservice.dk

Mads Thomsen

Elektriker

Tilslutter, tester og servicerer solcelleanlæg

Mads@dansksolcelleservice.dk

Karol Janczyk

Elektriker

Tilslutter, tester og servicerer solcelleanlæg

Karol@dansksolcelleservice.dk

Roman Mokhnatyi

Elektriker

Tilslutter, tester og servicerer solcelleanlæg

Hanne Mikkelsen

Koordinator

HR, projektledelse og administration

Hanne@dansksolcelleservice.dk

Sebastian Conrad

Web og marketing

Web, marketing og kommunikation

Sebastian@dansksolcelleservice.dk