Overvågning af dit solcelleanlæg

Vi har nogle kunder, som ønsker at få overvåget deres solcelleanlæg. Der kan være flere grunde til, at en overvågning af solcelleanlæg kan være en god ide. Hvis du selv er en af dem, som ikke gør så meget ud af at følge med i dit solcelleanlægs produktion, og ikke regelmæssigt får checket op på, at din inverter fungerer, som den skal – så kan der være en god tryghed i at vide, at der er nogle andre, som holder øje med det.

Der er også flere erhvervsdrivende, som ønsker overvågning  af solcelleanlæg – der er så mange andre bolde i luften i en travl hverdag, så selvom man har de bedste intentioner, kan man glemme at få tjekke op.

Vi kommer jævnligt ud til både private og erhverv, hvor deres solcelleanlæg har stået stille i længere tid, uden de har opdaget det og det er selvfølgelig ærgerligt for dem.

Fordelen ved at få overvåget dit solcelleanlæg af os, er at du ikke selv behøver at holde øje med anlægget. Og vi kontakter dig som nævnt hvis inverteren stopper med at producere flere døgn i træk

Vi kan overvåge dit anlæg via vores Solcelle Abonnement

Overvågning er en del af vores Solcelle Abonnement, som du kan få for 49 kr. pr. måned. Abonnementet har flere fordele, som gratis fejlsøgning, fuld support, adgang til vores Solcelle Portal m.m.

Du kan endda prøve Solcelle Abonnementet gratis i den første måned, hvorefter du kan melde dig fra, hvis det ønskes. (INGEN BINDING)

Graf over købt og solgt strøm

Fronius Overvågning

Visse ældre Fronius inverter har slet ikke muligheden for, at du selv kan overvåge dem. Har du en gammel fronius inverter, hvor der ikke er indbygget disse smartweb funktioner, er det altså ikke helt så nemt at følge strømproduktionen. 

Hvis du er ejer af en af disse, og gerne vil kunne følge med, så findes der det man kalder en datamanager, som kan upgradere/supplere de ældre fronius invertere, så du også her vil kunne holde øje med din strøm produktion.

Det er både interessant og vigtigt at følge med i solanlæggets strømproduktion. Det er ærgerligt at miste sin produktion af strøm i en kortere eller især længere periode, så derfor er det godt hurtigt at spotte, der er en fejl, så du kan få handlet på det.

Et er at miste penge på tabt produktion, noget andet er, hvis anlægget ikke producerer i en længere periode, og der er batterier tilsluttet anlægget. Så kan det nemlig, hvis det strækker sig over længere tid, betyde at batterierne bliver ødelagt, og det vil selvsagt blive meget dyrt og nogle rigtig ærgerlige penge at skulle betale.

Hvis du vil se priser og måske købe en datamanager, kan du klikke her

Hvis du gerne vil have os til at varetage tilsyn med dit solcelleanlægs strømproduktion, så  send en mail til info@dansksolcelleservice.dk 

eller ring til el-installatør Jens-Ebbe Nielsen på 30701626.

  • Datamanager til Fronius ig plus inverter

    Data manager til Fronius IG plus inverter

    3.295,00 kr.4.975,00 kr. inkl. moms
    Vælg muligheder