Dansk Solcelleservice logo

Tilslutning og tilmelding af dit solcelleanlæg

Her hos Dansk Solcelleservice er vi ikke bange for at kalde os specialister, når det kommer tilslutning og tilmelding af solcelleanlæg. Vi har for længst rundet +2500 tilsluttede anlæg, og vi ville sætte en stor ære i at dit anlæg blev det næste. Vi går altid efter at have en gennemsigtighed i vores arbejde og står altid til rådighed, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi kan tilslutte alle inverter-typer på markedet, og har erfaring med alt fra tilslutning og tilmelding af store erhvervsanlæg, til mindre private anlæg. Vi tilbyder både tilslutning af solcelleanlæg med og uden batterier. 

Bestil en tilslutning her på vores hjemmeside eller ring til os på 30 70 16 26

Test af solcelleanlæg

+2500 tilsluttede solcelleanlæg

Fronius Service Partner
VE Installatør logo

Tilslutning og tilmelding af dit solcelleanlæg omfatter:

Tilslutning til elnettet: Vores specialiserede teknikere sørger for en problemfri tilslutning af dit solcelleanlæg til elnettet. Vi tager os af al den nødvendige dokumentation og tilmelding til relevante myndigheder og el-leverandører. 

Tilslutning af inverter: Vi fremfører solcellekablerne og tilslutter dem til inverteren (DC kabler). Vi klargører eltavlen til tilslutning af inverter (kombiafbryder/fejlstrømsafbryder type A). Vi opsætter AC kabel fra eltavlen til inverteren.

Programmering af inverter og opstart af solcelleanlæg: Vi får inverteren i gang, programmerer den og sikrer os at den kører fejlfrit. Vi opstarter solcelleanlægget og sikrer os at det kører fejlfrit.

Kvalitetssikring og inspektion af solcelleanlæg: Vi udfører omhyggelige inspektioner og kvalitetssikring af dit solcelleanlæg for at sikre, at det fungerer optimalt og overholder alle relevante standarder. Vores mål er at sikre, at du får den maksimale effektivitet og levetid ud af dit anlæg.

Tilslutning og tilmelding af dit solcelleanlæg omfatter:

  1. Tilslutning til elnettet: Vores specialiserede teknikere sørger for en problemfri tilslutning af dit solcelleanlæg til elnettet.

  2. Papirarbejde og tilmelding: Vi tager os af al den nødvendige dokumentation og tilmelding til relevante myndigheder og el-leverandører. 

  3. Opsætning af inverter: Vi opsætter din inverter og tester at den kører som den skal.

  4. Tilslutning af solcellekabler: Vi tilslutter de allerede fremførte solcellekabler til inverteren (DC kabler).

  5. Klargører eltavle: Vi klargører eltavlen til tilslutning af inverter (kombiafbryder/fejlstrømsafbryder type A).

  6. Opsætter AC kabel: Vi opsætter AC kabel fra eltavlen til inverteren.

  7. Opstart og programmering af inverter: Vi får inverteren i gang, programmerer den og sikrer os at den kører fejlfrit.

  8. Opstart af solcelleanlæg: Vi opstarter solcelleanlægget og sikrer os at det kører fejlfrit.

  9. Check af solcelleanlæg: Vi tjekker hele solcelleanlægget igennem, fører diverse tests for at være sikre på at alt virker optimalt og at dit solcelleanlæg performer som det skal.

  10. Kvalitetssikring og inspektion: Vi udfører omhyggelige inspektioner og kvalitetssikring af dit solcelleanlæg for at sikre, at det fungerer optimalt og overholder alle relevante standarder. Vores mål er at sikre, at du får den maksimale effektivitet og levetid ud af dit anlæg.

Vi tilslutter alle invertere

Hos Dansk Solcelleservice er vi i stand til at tilslutte alle invertere på markedet. Vi har et erfarent team af teknikere, der har omfattende viden og ekspertise inden for forskellige invertermærker og -modeller.

Uanset om du har en Fronius, Kostal, Growatt, Huawei eller en anden type inverter, kan du regne med os til at håndtere installation, tilslutning og eventuelle servicebehov. Vi er bekendt med de forskellige tekniske specifikationer, krav og procedurer for forskellige invertere, og vi sikrer en korrekt og pålidelig tilslutning til dit solcelleanlæg.

Har du brug for tilslutning, tilmelding eller bare rådgivning? Tøv ikke med at kontakte os!

Ring på 30 70 16 26 – eller send os en besked.

Eksempler på vores tidligere installationer

Fronius Service & System Partner

Som Fronius Service Partner er vi fuldt uddannede og autoriserede til at håndtere installation, fejlfinding, vedligeholdelse og reparation af Fronius invertere. Vi har en dybdegående forståelse for Fronius-produkter og teknologi, hvilket gør os i stand til at levere hurtig og pålidelig service, hvis der skulle opstå problemer med dit solcelleanlæg.

Som Fronius System Partner er vi også certificeret til at designe, installere og optimere solcelleanlæg ved hjælp af Fronius-udstyr. Vi er fortrolige med Fronius’ innovative løsninger og har erfaring med at skræddersy solcelleanlæg, der maksimerer energiproduktionen og optimerer systemets ydeevne. Vi sikrer, at dit solcelleanlæg er nøje tilpasset dine behov og forventninger.

Skal vi tilslutte og tilmelde dit solcelleanlæg?

Ring på 30 70 16 26

eller

Udfyld formularen og bliv kontaktet af os

Vores erfarne teknikere står klar til at tage hånd om hele processen vedrørende tilslutning og tilmelding af dit solcelleanlæg. Vi sørger for at du fra start til slut bliver taget i hånden og får den mest stabile og pålidelige tilslutning. Vores mange års erfaring har gjort, at vi ved hvilke ting der skal tages højde for og vi er derfor helt rigtigt klædt på til at kunne tilslutte og tilmelde lige netop dit solcelleanlæg.

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål, vil høre mere om vores ydelse eller bare vil have en snak.