Kostal Plenticore Plus 5.5

17.600,00 kr. inkl. moms

På lager

OBS!: Inverteren er kommet i KOSTAL’s Plenticore Plus Generation 2 udgave (G2) 5.5.

Denne 3-fasede inverter fra Kostal er ekstremt populær blandt danske solcelleejere. Kostal Plenticore 5.5 har mange funktioner der gør den til en eftertragtet inverter.

✓ 10 års Kostal garanti
✓ 3 MMP trackere
✓ Display, datalogger og overvågning af anlæg
✓ Gratis adgang til portal til aflæsning af data
✓ Smart Communication
✓ Kompatibel med diverse højspændingsbatterier
✓ Hurtig selvlærende skyggehåndtering – tilpasser sig individuelt dit installationssted
✓ Lavt omdannelsestab pga. DC-kobling og højspændingsbatterier

Kostal inverteren kan tilsluttes forskellige højspændingsbatterier, hvis ønsket. Dette kræver blot at en aktiveringskode fra Kostal, som skal tilkøbes separat. Herefter bliver inverteren låst op for tilslutning og kommunikation med batterier.

Kostal inverteren måler 40,5 x 56,3 x 23,3 cm og vejer 19,6 kg

For mere info se længere nede på siden eller læs denne Kostal Plenticore Plus 5.5 Manual

Beskrivelse af produktet

Kostal Plenticore Plus 5.5 inverter

Denne KOSTAL PLENTICORE plus 5.5 inverter er en trefaset inverter, som er uhyre populær bland de danske solcelleejere.

Udstyret med intet mindre end tre Maximum Power Point (MPP) trackere optimerer inverteren energiproduktionen ved at spore solcellepanelernes maksimale effektpunkt. Dette giver dig mulighed for at have dine solcellepaneler placeret i forskellige retninger, så du kan opnå den absolut største udnyttelse af solens stråler i løbet af dagen.

For at holde dig i kontrol har Kostal Plenticore Plus 5.5 en brugervenlig display, datalogger og mulighed for overvågning af systemet. Få værdifuld indsigt i dit solenergisystem med gratis adgang til Kostals portal, der gør det nemt at tilgå og analysere systemets data. Hold dig opdateret om energiproduktion, forbrugsmønstre og træf datadrevne beslutninger for at optimere dit energiforbrug.

Inverteren er produceret således, at den er forberedt til at kunne bruges sammen med batterier. Det betyder, at hvis du en gang vil udvide dit solcelleanlæg til også at bestå af batterier, så kan du mod at betale et gebyr få en kode til denne inverter, så dens funktion med at kommunikere med batteri(er) bliver låst op.

Den har indbygget  kommunikation datalogger med gratis adgang til webserver, så du ganske enkelt kan følge din strøm produktion og strømforbrug og gå tilbage i historikken og se, hvordan det ændrer sig over tid. Den har kablet forbindelse til internettet.

Inverteren har 5 års garanti, som du forlænger helt gratis  til at være 10 år ved at gå ind og registrere inverteren hos Kostal, inden den er et halvt år gammel (dette gør vi for dig og er inkluderet i prisen, hvis du køber hos os).

Samlet set tilbyder Kostal Plenticore Plus 5.5 inverteren en kombination af avancerede funktioner, enestående pålidelighed og optimal energiproduktion. Med dens intelligente kommunikation, kompatibilitet med højspændingsbatterier og selvlærende skyggestyring er denne inverter det ideelle valg for danske solcelleejere, der ønsker at maksimere deres solenergiinvestering. Vælg denne Kostal inverter og realisér det fulde potentiale af dit solenergisystem.

Du kan læse mere om inverteren ved at klikke her

Relaterede produkter