Varenummer SE-41002 Kategori Mærke

Tilslutning af dit solcelleanlæg op til 10 kW

7.600,00 kr.12.600,00 kr. inkl. moms

Skal du have tilsluttet dit solcelleanlæg?

Udfyld vores Tilslutningsformular og få et uforpligtende tilbud, bestil en tilslutning her på siden eller ring til os på 30 70 16 26.

Vi tager hånd om hele processen af tilslutning og tilmelding af dit solcelleanlæg. Du får:

 Tilslutning til elnettet: Vores specialiserede teknikere sørger for en problemfri tilslutning af dit solcelleanlæg til elnettet. Vi tager os af al den nødvendige dokumentation og tilmelding til relevante myndigheder og el-leverandører.

√ Tilslutning af inverter: Vi tilslutter solcellekablerne til inverteren (DC kabler). Vi klargører eltavlen til tilslutning af inverter (kombiafbryder/fejlstrømsafbryder type A). Vi opsætter AC kabel fra eltavlen til inverteren.

√ Programmering af inverter og opstart af solcelleanlæg: Vi får inverteren i gang, programmerer den og sikrer os at den kører fejlfrit. Vi opstarter solcelleanlægget og sikrer os at det kører fejlfrit.

√ Kvalitetssikring og inspektion af solcelleanlæg: Vi udfører omhyggelige inspektioner og kvalitetssikring af dit solcelleanlæg, for at sikre at det fungerer optimalt og overholder alle relevante standarder. Vores mål er at sørge for, at du får den maksimale effektivitet og levetid ud af dit anlæg.

 

Beskrivelse af produktet

Vi er specialiseret i tilslutning af solcelleanlæg, vi tilslutter omkring 250 anlæg om året og har for længst rundet 2500 tilsluttede anlæg. Vi har erfaring både med store erhvervs solcelleanlæg, private anlæg og anlæg både med og uden batterier.

Når vi tilslutter dit anlæg, sørger vi også for at tilmelde dit solcelleanlæg, således at de relevante myndigheder får de  korrekte dokumenter, udfyldte med de tekniske data der skal til for at dit anlæg bliver godkendt og registreret korrekt.

Specifikation af hvad tilslutning af dit solcelleanlæg inkluderer:

  • Vi tilmelder dit solcelleanlæg til dit lokale netselskab
  • Vi opsætter din inverter
  • Vi fremfører solcellekablerne og tilslutter til inverter(DC kabler)
  • Klargør eltavle til tilslutning af inverter(kombiafbryder/fejlstrømsafbryder type A)
  • Opsætter AC kabel fra eltavle til inverter
  • Opstart og programmering af inverter
  • Opstart af solcelleanlægget
  • Check af solcelleanlægget af at alt fungerer samt instruktion af bruger

 

Husk at vi kommer overalt i Danmark (Dog med tillæg for ikke brofaste øer).

Prisen for tilslutning af solcelleanlæg er forudsat at:

  • Solcellepanelerne er monteret på taget og der er trukket dc-kabler ned til det rum, hvor inverteren skal sidde.
  • Inverter og eltavle befinder sig i samme rum.

 

Er der andre forhold der gør sig gældende, har du nogen spørgsmål eller brug for rådgivning, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på 30 70 16 26 eller finde vores andre kontaktoplysninger lige her.

Relaterede produkter