Varenummer Fronius Symo Gen 24 6.0 Kategori Mærker ,

Fronius Symo GEN24 PLUS 6.0

25.400,00 kr. inkl. moms

Kun 2 tilbage på lager

Med denne Fronius Symo Gen24 PLUS 6.0, får du en alsidig inverter med fokus på kvalitet og funktion. Denne 6 kW model er en del af en serie af hybrid invertere fra Fronius. Denne inverter er til solcelleejeren, der ikke vil gå på kompromis med kvalitet og levetid. Nogle af de ting du får med denne inverter er:

      Integreret Data Kommunikation

      Dynamic Peak Manager

      Multi Flow Teknologi

      SuperFlex Design

      Nødstrømsfunktion

      Op til 20 års garanti

      Batteri kompatibel

 

Vidste du?

Fronius invertere er som nogle af de eneste på markedet bygget op med komponenter der kan udskiftes. Dette betyder at hele inverteren ikke skal udskiftes ved komponentfejl, som er tilfældet ved størstedelen af de konkurrerende inverter mærker. Dette er med til at skabe et mere miljøvenligt produkt, samtidig med at det kan være en stor besparelse at udskifte end komponent, kontra en hel inverter.

Det er også muligt at få denne inverter i 8 kW eller 10 kW

Beskrivelse af produktet

Fronius Symo Gen24 PLUS 6.0 inverter

Denne Fronius Symo Gen24 6.0 inverter, er en hybrid inverter der giver solcelleejeren en stor vifte af valgmuligheder. Denne udgave er 6 kW. Inverteren har en meget nem og brugervenlig integration af komponenter fra andre leverandører end Fronius selv. Disse egenskaber bidrager til at gøre den meget fleksibel. Fronius er selv meget stolte af denne gruppe invertere, som de selv mener er med til at bringe dem nærmere deres vision om at skabe 24 timer sol. Med det mener de, at inverteren kan give en privat hustand mulighed for at have strøm til deres energiforbrug i døgnets 24 timer. Fronius’ mål med denne inverter, er uden tvivl at være med til at gøre den enkelte solcelleejer selvforsynende.

 

Kvalitet og bæredygtighed

Fronius’ invertere er kendetegnet ved god kvalitet og lang levetid. Deres invertere er, som nogle af de eneste på markedet, bygget op af komponenter der kan udskiftes ved fejl. Dette er med til at gøre Fronius invertere attraktive på flere måder. Med en Fronius inverter er det ofte billigere at få repareret fejlen ved en defekt komponent, da det er muligt at udskifte den enkelte komponent kontra hele inverteren, som er nødvendigt ved størstedelen af de konkurrerende inverter mærker. Derudover taler Fronius invertere utroligt meget ind i bæredygtighed, da man er fri for at afskaffe og udskifte hele inverteren, ved enkelte komponent fejl. På den måde får Fronius invertere typisk en længere levetid, hvilket reducerer mængden af invertere der skal produceres og udskiftes. Dette resulterer på sigt i en lavere Co2 udledning. Ved at købe en Fronius inverter får du altså et produkt i høj kvalitet, med ekstra fokus på bæredygtighed.

 

Op til 20 års garanti

Ved køb af denne Fronius Symo Gen24 PLUS 6.0 inverter, får du muligheden får at tilkøbe helt op til 20 års garanti. Dette er altså en service som Fronius udbyder, da de har en stor tiltro til at deres inverter opnår en meget høj levetid. Med 20 års garanti, er du sikret i lang tid, skulle din inverter gå hen og melde fejl eller af anden årsag blive defekt. Som udgangspunkt følger der 7 års Fronius garanti med på inverteren når du køber den, men hvis du ønsker det kan du tilkøbe flere års garanti hos Fronius. Priserne er et engangsbeløb der betales, og er som følger:

(Bemærk: Garantien skal tilkøbes inden for de første 24 måneder)

10 års garanti: 1.341 kr.

15 års garanti: 3577 kr.

20 års garanti: 5814 kr.

Du får altså muligheden for at købe en inverter med god ro i maven de næste mange år.

Læs mere om garantien her

 

Kompatibel med batteri

Hvis du overvejer at tilkøbe et batteri til dit solcelleanlæg i fremtiden, er det vigtigt at tage højde for at du inverteren du anskaffer dig er kompatibel med batteri. Ved at købe denne Fronius Symo Gen24 PLUS 6.0 inverter, sikrer du dig muligheden for at kunne udvide med et batteri på sigt, hvis dette ønskes. Vi ser, at det ofte er en stor mundfuld for vores kunder at investere i både inverter og batteri på samme tid. Derfor, er der flere der vælger at købe inverteren i første omgang, for at købe batteriet på sigt. Her er det yderst vigtigt, at inverteren der købes til anlægget er kompatibel med batterier, ligesom Fronius Symo Gen24 PLUS 6.0. Ved køb af denne inverter, giver du dig selv muligheden for at udvide dit solcelleanlæg med et batteri i fremtiden, eller allerede nu hvis det ønskes.

 

Har du spørgsmål til inverteren er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan sende en besked, eller ringe på 30 70 16 26.

 

Specifikationer:

Mål: 594 x 527 x 166 mm (højde x bredde x dybde)
Vægt: 25 kg
MMP trackere: 2
Beskyttelsesart: IP66
Køling: Reguleret luftkøling
Montering: Ind- og udvendig montering
Temperaturområde: -25 til +60 °C
Tilladt luftfugtighed: 0-100%
Maks. virkningsgrad: 98,1%
DC-afbryder: Ja

Læs flere specifikationer her i Fronius Symo GEN24 Plus Datablad

Relaterede produkter