Varenummer AB-81001 Kategori Mærker ,

Fronius Inverter IG Plus garanti Extra 3

119,00 kr. inkl. moms / måned

Beskrivelse af produktet

Har du en fronius inverter af mærket IGplus (uanset størrelse)? Og er din garanti udløbet ?

Så har vi et rigtig godt tilbud til dig!

For 119,00 kr månedligt tilbyder vi at genaktivere din garanti i op til 3 år med en selvrisiko på 850 kr. Selvrisikoen betales naturligvis først, hvis eller når din inverter går i stykker og kun den ene gang

Desuden sætter vi en låne inverter op indtil den gamle inverter repareres

 Selvrisikoen betales kun en gang, herefter er der ingen selvrisiko)

OBS: Ønsker du på et tidspunkt at købe en ny fronius inverter vil du gennem abonnementet få 15 % rabat på køb og tilslutning af denne.

Du binder dig ikke til noget, abonnementet kan opsiges, når som helst du ønsker det. Abonnementet ophører efter udløb af den aktuelle måned, hvor du opsiger abonnementet.

Du sender blot en mail til info@dansksolcelleservice.dk og beder om, at vi afslutter abonnementet.

Abonnementet fornyes ellers hver måned og løber i 3 år.

3 måneder før abonnementets slutdato vil du modtage en mail, hvor vi gør dig opmærksom på dette og minder dig om, at du har mulighed for at bruge din abonnementsrabat (15 %) til at købe en ny inverter og rabatten gælder også betalingen for opsætning og tilslutning.

Muligheden for at bruge din rabat fortsætter en måned efter udløb af perioden på de 3 år.

OBS: Husk at holde øje med din mail efter køb – her vil du ud over mail med ordre bekræftelse modtage en mail, hvor du bliver bedt om, at tage et billede af serienummeret på din IG plus inverter – dette har vi brug for, så vi kan indlæse historikken fra inverteren fra Fronius, så vi kan yde den bedste service

Relaterede produkter