Solcelle Abonnement

49,00 kr. inkl. moms / måned med 1 måned gratis prøveperiode

Med vores Solcelle Service Abonnement, kan du trygt stole på, at dit solcelleanlæg fungerer. Du får adgang til en række af vores serviceydelser, samt adgang til vores digitale platform Solcelle Portalen. Du får:

    Webportal
    Overvågning af din inverter
✓    Omkostningsfri fejldiagnostisering ved uregelmæssigheder
    Digital servicebog
    Servicehistorik
    Mulighed for overdragelse ved salg af hus m solcelleanlæg
    Personlig notesbog
    Overblik over købt og solgt strøm
    Direkte chat med os
    Vejledning og hjælp til opdatering/indstilling af inverter
    10% rabat på hele shoppen

Læs om de enkelte funktioner længere nede på siden.

Beskrivelse af produktet

Solcelle Abonnementet er den perfekte løsning til den gængse solcelleejer. Vi tilbyder en forskellige serviceydelser, samt en adgang til vores digitale platform, Solcelle Portalen,  hvor du får adgang til en lang række brugbare fordele og funktioner. Solcelle Portalen er kun tilgængelig for abonnenter.

Funktioner

I vores platform får du adgang til:

Webportal

Du får adgang til vores digitale platform, via login oplysninger til webportalen.

Overvågning af din inverter

Vi overvåger din inverter døgnet rundt, og vi kontakter dig, hvis din inverter ikke har produceret noget 24 timer i træk

Gratis fejldiagnosticering ved uregelmæssigheder i dit solcelleanlæg

Hvis du oplever uregelmæssigheder ved dit anlæg, tilbyder vi en omkostningsfri fejlsøgning og diagnosticering. Her får du svar på, hvorfor du oplever uregelmæssigheder med dit anlæg, samt et uforpligtende tilbud på hvad det vil koste at få det lavet hos os. Herefter står det helt frit om du vil bruge os eller anden el-installatør.

Digital servicebog

Du får en digital servicebog, hvor du kan holde styr på alt service der er blevet lavet/skal laves på dit solcelleanlæg.

Servicehistorik

Du får muligheden for at gemme alt historik vedrørende service på dit anlæg, så du altid kan gå tilbage og se hvad/hvornår der er blevet udført opgaver og service på det.

Mulighed for overdragelse af dit abonnement med al historik til ny ejer ved salg af hus

Hvis du på et tidspunkt skal sælge dit solcelleanlæg i forbindelse med hussalg eller lignende, får du muligheden for at overføre dit abonnement med  relevante data, dokumenter, reparationer mv. til de nye ejere.

Personlig notesbog

Med en digital, personlig notesbog får du muligheden for at lagre dine billeder, dokumenter og andre filer. Du kan også oprette nye noter direkte i notesbogen, hvor du kan notere ting eller hændelser der er relevante for dit solcelleanlæg.

Energioverblik

På den digitale platform, får du også et overblik over din købte og solgte strøm, der er illustreret i et overskueligt diagram.

Nem adgang til os

Opstår der problemer med anlægget, abonnementet eller bare generelle spørgsmål vedrørende dit solcelleanlæg, sender du mail eller ringer til specifik mail og telefonnummer for at sikre hurtig respons

Vejledning og hjælp til opdatering/indstilling af inverter

Med abonnementet tilbyder vi, at vejlede og hjælpe dig til at opdatere din inverter, eller at indstille den rigtigt. Vi vil også gerne gøre det for dig, via adgang til din inverters portal.

10% rabat på hele shoppen

Ud over alle funktionerne der følger med den digitale platform, får du også 10% på alle produkter/serviceydelser vi tilbyder.

Alle disse funktioner kan blive tilgængelige for dig, med vores Solcelle Service abonnement. Alt sammen for kun 49 kr. pr måned

Hvis du vil udforske alle funktionerne, kan du se mere her.

Relaterede produkter