Varenummer Fronius Symo 20.0 Kategori Mærke

Fronius Symo 20.0 kW

28.500,00 kr. inkl. moms

Kun 1 tilbage på lager

Beskrivelse af produktet

Fronius Symo 20.0 kW er en 3-faset inverter,og den har 2 MMP trackere. Inverteren kan bruges som ombytning til langt de fleste eksisterende invertere, så inverteren er et oplagt bud, hvis din gamle inverter har givet op, og du står overfor at skal investere i en ny. Fronius Symo 20.0 er ligeledes et stærkt bud, hvis du skal anskaffe dig dit første solcelleanlæg. Det er en stærk og moderne inverter med flere nye features.

Inverteren har indbygget integration til trådløst eller kablet netværk med adgang til Fronius’ smartweb, så du har mulighed for at holde et våget øje med dit solcelleanlægs produktion og dit forbrug. Du kan også se historikken og dermed holde øje med udviklingen over tid og dette er gratis.

De to trackere har hver sin DC-indgang, således at denne inverter kan operere med solceller placeret på to forskellige tagretninger

De to MMP-trackere er udstyret med en ny tracking algoritme, som sikrer en stærk udnyttelse af solens stråler, selv hvis der skulle ske at være halvskygge på nogle tidspunkter.

Inverteren tilhører Fronius’ snap inverter familie. Det betyder bl.a. at den er konstrueret således, at den er uhyre nem at montere. Skulle der komme en  reparation eller udskiftning ude i fremtiden, er den meget nem at servicere eller udskifte, og derfor også billig i drift på den lange bane.

Den har en mulig eksportbegrænsning, hvilket betyder, at du kan mindske mængden af den energi, du sender ud på nettet, dog kræves der til dette et smartmeter og en data manager

Du kan se datablad på inverteren her

Relaterede produkter