Fronius Symo GEN24 PLUS 8.0

28.200,00 kr. inkl. moms

Kun 2 tilbage på lager

Fronius Symo GEN24 8.0 Plus er en pålidelig tilføjelse til dit solcelleanlæg. Udover at have et lækkert design, tilbyder inverteren en blanding af avanceret teknologi og brugervenlighed. Nogle af de ting du får med denne inverter, er:

   Op til 7 års garanti

   2 MMP trackere (en ekstra til batteri)

   Kan monteres både inden- og udenfor

   Integreret datakommunikation

   Dynamic Peak Manager

   Multi Flow teknologi

   Nødstrømsfunktion

Du kan læse mere om inverterens specifikationer i Fronius Symo GEN24 8.0 Plus Datablad, eller længere nede på siden. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller vil have yderligere informationer om inverteren.

 

Beskrivelse af produktet

Fronius Symo GEN24 8.0 inverter

Fronius Symo GEN24 8.0 er en avanceret og pålidelig inverter, der er designet til at levere effektiv solenergiomdannelse til dit solcelleanlæg. Inverteren har en maksimal effektudgang på 8.0 kWh, hvilket betyder, at den kan håndtere store mængder solenergi, samtidig med at den leverer en konstant og stabil strømforsyning.

Fronius GEN24 8.0 Plus inverteren er en del af Fronius’ GEN24-serie, der er kendt for sin avancerede teknologi. Inverteren har en veludtænkt designfunktion, der gør det muligt at installere og montere inverteren både indendørs og udendørs, efter behov. Inverteren er designet til at kunne modstå ekstreme vejrforhold og har omfattende beskyttelsesfunktioner, der sikrer driftsikkerheden og kan medvirke til at forlænge inverterens levetid.

Brugerfladen i inverteren er er både intuitivt og brugervenligt, hvilket gør det nemt for dig at håndtere og overvåge dit solcelleanlæg. Du får muligheden for at følge med i produktionen og overvåge strømforbruget i realtid. Dette giver dig muligheden for at analysere dit anlægs data og tage velovervejede beslutninger på baggrund af dette.

Samlet set er Fronius Symo GEN24 8.0 Plus inverteren, en pålidelig og effektiv tilføjelse til dit solcelleanlæg. Dens høje effektivitet, omfattende beskyttelsesfunktioner og den intuitive brugerflade, gør den til sikkert valg.

Standard garantien på inverteren er på 2 år, men der er mulighed for en forlængelse på 5 år, så den samlede garanti bliver på 7 år. Hvis du køber inverteren af os, sørger vi for at sikre dig de 7 års garanti. Eller kan du her selv læse mere om Fronius Garanti.

Dansk Solcelleservice er Fronius System og service partner, hvilket gør at vi kan rådgive og assistere dig, hvis det ønskes. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål, eller vil vide mere om inverteren.

 

Specifikationer

Dimensioner (i cm): 59,4 x 52,7 x 16,6 (HxBxD)

Vægt: 25 kg

Antal af MMP trackere: 2 (ekstra til batteri)

Standby forbrug: <10 W

Temperaturområde for omgivelser: -25 – +65 °C

Tilladt luftfugtighed: 0-100%

Køling: Reguleret luftkøling

Montering: Ind- og udvendig montering

DC indgangsspændingsområde: 80 V – 1000 V

Maks. virkningsgrad: 98,1%

 

Du kan læse mange flere specifikationer her i Fronius Symo GEN24 8.0 Plus Datablad

Relaterede produkter