Varenummer Fronius Symo 17.5 Kategori Mærker ,

Fronius Symo 17.5

26.800,00 kr. inkl. moms

Kun 2 tilbage på lager

Denne Symo inverter fra Fronius er 17.5 kW og har 2 MMP-trackere. Inverteren har udskiftelige komponenter, hvilket kan medvirke til billigere reparationer på sigt. Med i prisen følger adgang til Fronius Smartweb, hvor du kan følge dit anlægs produktion. Med denne Fronius Symo 17.5 Inverter får du bl.a.:

 

      3-faset inverter

      2-MMP trackere

      17.5 kW

      Adgang til Fronius Smartweb

      Udskiftelige komponenter

      Fronius Garanti

 

Du kan læse mere om inverteren fra Fronius længere nede på siden.

Beskrivelse af produktet

Fronius Symo 17 kW inverter

Fronius Symo 17.5 kW er en 3-faset inverter, og den har 2 MMP trackere. Inverteren kan sandsynligvis erstatte din gamle inverter, hvis den er defekt. Fronius Symo 17.5 er absolut også et oplagt valg, hvis du står og skal have et helt nyt solcelleanlæg. Det er en veldokumenteret stærk inverter, som rummer mange smarte features.

Inverteren kommunikerer via indbygget integration til trådløst eller kablet netværk. herfra har du adgang til Fronius’ smartweb, så du har mulighed for at følge dit solcelleanlægs produktion og dit forbrug. Du kan også søge på historik og få indblik i udviklingen over længere tid og disse features er gratis.

Inverterens features og funktioner

De to MMP trackere har begge DC-indgang, således at denne inverter kan operere med solceller placeret på to forskellige tagretninger

Begge MMP-trackere er udstyret med en ny tracking algoritme, som sikrer en optimal udnyttelse af solens stråler. Også i tilfælde af, at der skulle være halvskygge i perioder.

Inverteren tilhører Fronius’ snap inverter familie. Det betyder bl.a. at den er konstrueret således, at den er uhyre nem at montere. Skulle der komme en  reparation eller udskiftning ude i fremtiden, er den meget nem at servicere eller udskifte, og derfor også billig i drift på den lange bane.

Den har en mulig eksportbegrænsning, hvilket betyder, at du kan mindske mængden af den energi, du sender ud på nettet, dog kræves der til dette et smartmeter og en data manager

Hvis du vil læse mere om inverteren og dens specifikationer, kan du gøre det her i Fronius Symo 17.5 Inverter Datablad.

Relaterede produkter