Dansk Solcelleservice logo
Varenummer Fronius wattpilot Home 11J Kategori Mærker ,

Fronius wattpilot Home 11J

8.585,00 kr. inkl. moms

På lager

Fronius Bilader Home 11J

Beskrivelse af produktet

Fronius Wattpilot

Denne wattpilot / billader fra Fronius tilbyder dig mulighed for at udnytte dit solcellestrøm mest effektivt. Billaderen fåes som en monteret ladestation – der kan monteres både ude og inde, alt efter hvad der er mest praktisk for dig.

En fronius billader/wattpilot er designet til at i samarbejde med din Fronius inverter (inkl Fronius smart meter og fronius datamanager) at få sendt så meget af det strøm, du har til overs ud i bilens batteri, i stedet for at du skal sende det ud på nettet.

Du kan via solar wattpilot appen betjene bil-laderen og indstille den, så den udnytter strømmen bedst muligt tilpasset netop dine behov. Her findes adskillige indstillingsmuligheder, så du kan fin tune fordelingen af energistrømmen fra dit solcelleanlæg ud til fordeling mellem husholdning, bil og el-nettet.

Billader fra Fronius

Produktet er en rigtig god løsning, hvis du har elbil og en Fronius inverter. Fronius’ produkter er skabt til at arbejde sammen og du får nogle produkter med fuld fokus på intern kommunikation og kompabilitet. Du kan læse meget mere ved at klikke på Fronius’ materiale om billaderen herunder:

Data blad for Fronius wattpilot

Se mere om samspillet mellem fronius inverter, wattpilot og smartmeter

Fronius wattpilot / billader brochure

Relaterede produkter