Tilbud
Varenummer Fronius wattpilot Home 11J Kategori Mærker ,

Fronius Wattpilot Home 11 kW – El billader

Original price was: 7.900,00 kr..Current price is: 6.995,00 kr.. inkl. moms

Kun 2 tilbage på lager

Fronius Wattpilot Home 11 kW – El Billader

Denne populære el billader fra Fronius, er en kvalitetsikker måde at oplade din elbil på. Denne el billader kan både bruges til husstande med og uden solcelleanlæg. Hvis du ikke har et solcelleanlæg, men måske ønsker det i fremtiden, kan det være en god idé at investere i en el billader som er kompatibel med solcelleanlæg. Hvis du har et solcelleanlæg med en Fronius inverter og en tilknyttet elbil, er denne el billader et must have. Med denne Fronius Wattpilot billader får du:

 

      El billader med op til 11 kW

      Virker både med og uden solceller

      Kompatibel med alle invertere

      Solar Wattpilot App

      Sublimt samarbejde med Fronius inverter

      Både indendørs og udendørs montering

 

Denne el billader er altså en god løsning for dig og din elbil, hvad end du har solceller eller ej. Hvis du dog har en Fronius inverter, er denne Fronius Wattpilot det oplagte valg af billader.

Beskrivelse af produktet

Fronius Wattpilot El billader 11 kW

Denne Wattpilot El billader fra Fronius tilbyder dig muligheden for at oplade din elbil, samtidig med at du udnytter dit solcellestrøm mest effektivt. El billaderen kan monteres både indendørs og udendørs, hvilket betyder at du kan placere den lige der, hvor det giver mest mening i netop dit tilfælde. Fronius Wattpilot kan håndtere op til 11 kW. Denne El billader kan bruges til husstande både med og uden solcelleanlæg. Fronius Wattpilot har dog visse fordele, hvis du har et solcelleanlæg tilknyttet. Fronius Wattpilot bil laderen er især velegnet, hvis du har et solcelleanlæg med en Fronius inverter.

Perfekt kompatibilitet og kommunikation med Fronius inverter

En Fronius Wattpilot El billader er nemlig designet til, i samarbejde med din Fronius inverter (inkl Fronius smart meter og fronius datamanager), at sende din overskydende strøm fra dit solcelleanlæg over i din elbils batteri, i stedet for at du skal sende det ud på elnettet og sælge det. En af fordelene forbundet med at bruge den overskydende strøm til at opladede din elbils batteri kontra at sende det ud på nettet, kan være besparelsen du kan lave på dit strømforbrug. Du kan potentielt undgå at købe strømmen når den er dyr, ved at bruge dit anlægs overskydende strøm først. Hvis du vil have mest muligt ud af samarbejdet med Fronius Wattpilot og sin Fronius inverter, kan du indstille enhederne så de passer bedst muligt til dit setup.

Solar Wattpilot App til din El billader

Du kan via Solar Wattpilot Appen betjene bil-laderen og indstille den, så den udnytter strømmen bedst muligt, tilpasset netop dine behov. Her findes adskillige indstillingsmuligheder, så du kan fin tune fordelingen af energistrømmen fra dit solcelleanlæg ud til fordeling mellem husholdning, bil og el-nettet. Appen er meget brugervenlig, og gør det nemt for dig at administrere din Fronius Wattpilot El billader.

Læs mere om Fronius Wattpilot El Billaderen

Produktet er en rigtig god løsning, hvis du har elbil og en Fronius inverter. Fronius’ produkter er skabt til at arbejde sammen og du får nogle produkter med fuld fokus på intern kommunikation og kompabilitet. Du kan læse meget mere om produktet ved at klikke på Fronius’ materiale om billaderen herunder:

Data blad for Fronius wattpilot

Se mere om samspillet mellem fronius inverter, wattpilot og smartmeter

Fronius wattpilot / billader brochure

Relaterede produkter