Varenummer Fronius Symo 10.0-3-M Kategori Mærker , ,

Fronius Symo 10.0-3-M

19.800,00 kr. inkl. moms

Tilgængelig på restordre

Denne inverter fra Fronius er en 3-faset inverter med 2 MMP-trackere. Inverteren er udstyret med flere moderne funktioner og features. Nogle af de ting du får med en Fronius Symo 10.0-3-M inverter er:

 

      3-faset inverter

      2 MMP-trackere

      10 kW

      Udskiftelige komponenter

      Adgang til Fronius Smartweb

      Fronius Garanti

 

Du kan læse mere om inverteren længere nede på siden.

 

Beskrivelse af produktet

Fronius Symo Inverter

Fronius Symo 10.0-3-M er en 3-faset inverter på 10 kW. Inverteren har 2 MMP trackere. Inverteren kan bruges til at erstatte langt de fleste ældre invertere, der er sat op i de eksisterende solcelleanlæg her i landet. Derfor er inverteren et stærkt bud på din kommende inverter, hvis du er så uheldig at din nuværende inverter er gået i stykker og det ikke kan betale sig at reparere den.

Du kan så trods alt glæde dig over, at du får en stærk og moderne ny inverter med flere nye features.

Inverterens funktioner og features

Der er integration til trådløst eller kablet netværk alt efter, hvad du foretrækker. Netværk med adgang til Fronius’ smartweb, så du hele tiden kan holde øje med dit forbrug og ligeledes have styr på historikken. Dette følger med i prisen.

De to MMP-trackere har hver sin DC-indgang. Dette betyder bl.a. at denne inverter kan håndtere solceller placeret på to forskellige tagretninger.

De to MMP-trackere er også udstyret med en ny tracking algoritme. Denne sikrer endnu bedre udnyttelse af solens stråler, selvom der kan forekomme halvskygge.

Inverteren tilhører Fronius’ snap inverter familie. Det betyder bl.a. at den er konstrueret således, at den er uhyre nem at montere. Skulle der komme en  reparation eller udskiftning ude i fremtiden, er den meget nem at servicere eller udskifte. Dette gør den også billig i drift, på den lange bane.

Inverteren har en mulig eksportbegrænsning, hvilket betyder, at du kan mindske mængden af den energi, du sender ud på nettet. Dog kræves der til dette et smartmeter og en data manager.

Inverteren måler 72,5x51x22,5 cm  og vejer 34,8 kg

Relaterede produkter