Tilbud
Varenummer Fronius Symo GEN24 10.0 Plus Kategori

Fronius Symo GEN24 PLUS 10.0

Original price was: 30.700,00 kr..Current price is: 27.800,00 kr.. inkl. moms

På lager

10 kW hybrid inverter fra Fronius er kompatibel med batteri og passer til næsten alle solcelleanlæg.

 

      Hybrid inverter

✓      Kompatibel med batteri

      Udskiftelige komponenter

✓      10 kW

      Kvalitet

 

Læs mere om denne Fronius 10 kW hybrid inverter længere nede på siden.

Beskrivelse af produktet

10 kW Hybrid inverter fra Fronius

Denne trefasede inverter fra Fronius tilbyder en integreret backup strømforsyning, selvom du ikke har batterier, når solen skinner. Forsyningssikkerheden bliver naturligvis klart maksimeret, hvis du har tilsluttet Byd batterier. Inverteren har et indbygget PV point – en slags stikkontakt, som  leverer backup strøm til tilsluttede enheder så længe solen skinner eller der er strøm på batterierne. Inverteren har en “Full back up funktion som kan sørge for strøm til hele hjemmet også til større tre fasede belastninger som f.eks. varmepumpe.

 

Hybrid inverter gør det muligt at tilslutte batterier

Med en hybrid inverter, er det muligt at tilslutte batterier til dit solcelleanlæg. En hybrid inverter er kompatibel med batterier og du har derfor muligheden for at udvide dit solcelleanlæg med et batteri, enten med det samme eller på sigt. Det er ikke altid at man har brug for at tilføje et batteri til sit solcelleanlæg med det samme. Med denne 10 kW hybrid inverter sikrer du dig, at du altid har muligheden for at udvide med et batteri i fremtiden. Det er ikke optimalt at investere i en inverter der ikke er kompatibel med batterier, hvis man på sigt finder ud af at man gerne vil have det. Overvej derfor din situation grundigt, inden du vælger hvilken inverter du skal have til dit solcelleanlæg.

 

Hybrid inverter med udskiftelige dele fra Fronius

Som nogle af de eneste inverter producenter på markedet, tilbyder Fronius invertere med udskiftelige komponenter. Deres Symo GEN24 10 kW Hybrid inverter er også opbygget på denne måde. Der kan derfor være flere tilfælde hvor man kan nøjes med at udskifte enkelte komponenter ved defekt, kontra hele inverteren. Dette kan være både en fordel både for økonomien og miljøet. Det kan være noget billigere at udskifte en enkelt komponent, samtidig med at det er mindre belastende for miljøet.

 

Denne inverter er dermed en stort skridt på vejen til at muliggør at blive selvforsynende i forhold til el, varme, køling og elbil.

 

Du kan se brochure inkl datablad på inverteren her

 

 

Relaterede produkter