KOSTAL Plenticore plus G2 5.5

15.800,00 kr. inkl. moms

Med denne all-round inverter fra KOSTAL, får du alt hvad du har brug for. Denne udgave af inverteren er 5.5 kW, men den fås også i større eller mindre model. Med KOSTAL Plenticore plus G2 5.5 får du:

 

   3-faset stabil, all-round inverter

   3 MMP-trackere

   Hybrid inverter

   Tilslutning til WiFi (WLAN)

   Samarbejde med varmepumpe

   Automatiske opdateringer

   Kompatibel med batteri (Kræver kode fra KOSTAL)

 

Alt i alt får du en utroligt alsidig og velfungerende inverter, med en masse brugbare features.

 

Beskrivelse af produktet

KOSTAL Plenticore Plus G2 inverter 5.5 kW

Denne inverter fra KOSTAL besidder alt hvad du som solcelleejer skal bruge. Den kommer med en bred vifte af funktioner, der gør den til en utrolig alsidig inverter. Udover sit unikke design er den pålidelig, smart og brugervenlig. Inverteren er en opgraderet version af KOSTAL’s tidligere Plenticore invertere og den er blevet pakket med nogle meget brugbare features, der gør livet som solcelleejer en smule nemmere.

Automatiske opdateringer

KOSTAL Plenticore Plus G2 er udstyret med en feature, der gør at inverteren selv automatisk opdaterer sig til de nyeste tilgængelige versioner. Når AutoUpdate funktionenen er slået til, sørger den for at din inverter altid er opdateret med den nyeste tilgængelige teknologi – helt uden at du selv skal gøre noget. AutoUpdate funktionen opdaterer automatisk inverteren, sådan at alle de nye funktionelle opgraderinger, fejl korrektioner, kompatibilitet og performance optimeringer altid er de nyeste på markedet. Funktionen er som standard slået fra og kræver en manuel opsætning for at virke. Du kan også vælge at opdatere inverteren manuelt, hvis dette ønskes.

Samarbejde med varmepumpe

Inverteren er udstyret med en software som gør, at den kan snakke sammen med din varmepumpe. Hvid du har en nyere varmepumpe, kan du ved at kombinere den med denne inverter, vælge at sende den overskydende strøm over til din varmepumpe, i sende for ud på nettet. Hvis du har et batteri og det er fuldt opladet, ville du normalt skulle sælge din overskydende strøm til elnettet. Ved at have denne KOSTAL Plenticore plus G2 5.5 inverter, kan du i stedet sende strømmen over til din varmepumpe, som enten kan bruge det med det samme, eller “lagre” det i eks. gulvet, for at minimere strømforbruget, til når den skal bruges.

Inverter kan kobles til WiFi (WLAN)

Denne nye generation af KOSTAL invertere, har endelig fået muligheden for tilkobling til internettet via WiFi. De gamle Plenticore modeller har udelukkende muligheden for at tilkobles via en kablet LAN forbindelse. Denne nye funktion kan være en stor fordel, da der undgås at skulle trække et kabel fra routeren til inverteren. Med en stabil WiFi forbindelse, kan inverteren altså få en trådløs forbindelse til din router.

Kompatibel med batterier

Inverteren fra KOSTAL har en indbygget funktion der gør den kompatibel med batterier, hvis der bliver låst op for det. Funktionen er nemlig låst og kræver en aktiveringskode fra KOSTAL, for at blive tilgængelig. Denne kode kan typisk tilkøbes for omkring XX kr., hvor du herefter har en inverter der kan snakke sammen med batterier.

Relaterede produkter