KOSTAL Plenticore Plus G2 10.0

22.800,00 kr. inkl. moms

Her ser du en inverter fra KOSTAL’s nye generation af Plenticore serien. Den nye generation af invertere er blevet udstyret med flere nye funktioner og features. Denne udgave af inverteren er 10.0 kW, men den fås også i modeller med færre kW. Med denne 10 kW model fra Plenticore G2 serien får du:

 

   3-faset stabil, all-round inverter

   3 MMP-trackere

   Hybrid inverter

   Tilslutning til WiFi (WLAN)

   Samarbejde med varmepumpe

   Automatiske opdateringer

   Kompatibel med batteri (Kræver kode fra KOSTAL)

 

En inverter fra KOSTAL der har fokus på alsidighed, brugervenlighed og teknologi.

Beskrivelse af produktet

KOSTAL Plenticore Plus G2 Inverter 10.0 kW

Med denne inverter fra KOSTAL får du en inverter der har alt hvad du skal bruge som solcelleejer. Inverteren er en del af KOSTAL’s nye generation af Plenticore invertere og den er blevet udstyret med flere, nye funktioner. Inverteren har et unikt, grønt design og den er både pålidelig, alsidig og brugervenlig. Det er en klar opgradering fra den gamle generation og den er værd at tage et nærmere kig på.

Automatiske opdateringer med AutoUpdate

Inverteren er udstyret med en funktion, der gør at enheden har muligheden for at opdatere sig selv med de nyeste tilgængelige opdateringer. Dette er optimalt for solcelleejeren, der bare gerne vil have at det hele altid er opdateret. Du slipper for at holde øje med nye opdateringer, samt processen i at opdatere den. Med AutoUpdate funktionen får du en inverter der altid er opdateret på fejl korrektioner, kompabilitet og performance optimeringer.

Intelligent opkobling til varmepumpe

Som noget helt nyt, har KOSTAL’s nye generation af Plenticore serien fået indbygget en software der gør, at den kan kobles til moderne varmepumper. Det vil sige, at hvis du har en nyere varmepumpe, kan inverteren og pumpen snakke sammen. På den måde får du muligheden for at sende din overskydende strøm over i varmepumpen, i stedet for ud på elnettet.

Mulighed for tilkobling til WiFi (WLAN)

En anden ny funktion – som er meget væsentlig – er inverterens mulighed for at blive tilkoblet WiFi. I den gamle generation var det nødvendigt at have en kablet LAN forbindelse, for at inverteren kunne tilgå internettet. Med en stabil internetforbindelse, kan du altså med denne nye inverter få de samme resultater, bare trådløst.

Kompatibel med batterier (Med kode fra KOSTAL)

Inverteren er også programmeret sådan, at den kan snakke sammen med batterier. Denne funktion er dog låst, medmindre du tilkøber en KOSTAL aktiveringskode. Denne kode kan du købe af os for 3.180 kr. hvorefter din inverter er fuldt batteri kompatibel.

Relaterede produkter