KOSTAL Plenticore Plus G2 4.2

13.780,00 kr. inkl. moms

Med denne alsidige inverter fra KOSTAL, får du en sublim tilføjelse til dit solcelleanlæg. Denne udgave af inverteren er 4.2 kW, men den fås også i større modeller. Med KOSTAL Plenticore plus G2 4.2 får du:

 

   3-faset stabil, all-round inverter

   3 MMP-trackere

   Hybrid inverter

   Tilslutning til WiFi (WLAN)

   Samarbejde med varmepumpe

   Automatiske opdateringer

   Kompatibel med batteri (Kræver kode fra KOSTAL)

 

Du får en meget brugervenlig, smart og alsidig inverter, der følger med på teknologien.

Beskrivelse af produktet

KOSTAL Plenticore Plus G2 inverter 4.2 kW

Denne inverter fra KOSTAL indeholder alle nødvendige elementer for dig som solcelleejer. Den præsenterer et bredt spektrum af funktioner, hvilket gør den til en ekstremt alsidig inverter. Udover sit unikke design er den pålidelig, intelligent og brugervenlig. Inverteren repræsenterer en opgraderet udgave af KOSTAL’s tidligere Plenticore invertere og er blevet udstyret med en række meget nyttige features, der letter tilværelsen som solcelleejer.

Automatiske opdateringer

KOSTAL Plenticore Plus G2 er udstyret med en funktion, der muliggør automatisk opdatering til de seneste tilgængelige versioner. Når AutoUpdate-funktionen er aktiveret, sørger den for, at din inverter altid er opdateret med den nyeste tilgængelige teknologi – uden at du behøver at gøre noget selv. AutoUpdate-funktionen opdaterer inverteren automatisk, hvilket sikrer, at alle nye funktionelle forbedringer, fejlrettelser, kompatibilitetsopdateringer og ydeevneoptimeringer altid er de mest aktuelle på markedet. Standardmæssigt er funktionen deaktiveret og kræver manuel konfiguration for at fungere. Du har også mulighed for at opdatere inverteren manuelt, hvis det ønskes.

Integration med varmepumpe

Inverteren er udstyret med software, der muliggør kommunikation med din varmepumpe. Hvis du har en moderne varmepumpe, kan du ved at kombinere den med denne inverter vælge at sende overskydende strøm til din varmepumpe i stedet for at sende den ud på elnettet. Hvis du har et fuldt opladet batteri, ville du normalt skulle sælge den overskydende strøm til elnettet. Ved at have denne KOSTAL Plenticore Plus G2 4.2 inverter kan du i stedet sende strømmen til din varmepumpe, som enten kan bruge den øjeblikkeligt eller “lagre” den i for eksempel gulvet for at minimere strømforbruget til senere brug.

Trådløs forbindelse via WiFi (WLAN)

Denne nye generation af KOSTAL invertere har endelig fået muligheden for at forbinde sig til internettet via WiFi. De ældre Plenticore-modeller havde kun mulighed for kablet LAN-forbindelse. Denne nye funktion er en stor fordel, da behovet for at trække et kabel fra routeren til inverteren elimineres. Med en stabil WiFi-forbindelse kan inverteren opnå trådløs kommunikation med din router.

Kompatibilitet med batterier

KOSTAL-inverteren har en indbygget funktion, der gør den kompatibel med batterier, når denne funktion er aktiveret. Funktionen er låst og kræver en aktiveringskode fra KOSTAL for at blive tilgængelig. Denne kode kan tilkøbes for cirka 3.180 kr., hvorefter du vil have en inverter, der kan kommunikere med batterier.

Relaterede produkter