Kategori

Solplanet Batteri 10.2 kW

49.900,00 kr. inkl. moms

Dette batteri fra Solplanet er bygget op af enkelte moduler og kan skaleres op/ned efter behov fra 7,7 kW til 25,6 kW. Udover sit behagelige design, er batteriet en topkandidat til prisen.

 

      Opbygget af moduler med mulighed for skalering af kW

      Celler i topkvalitet for længere levetid

      Høj pålidelighed med IP65

      Solplanet app på dansk

      Kompatibel med Solplanet invertere

 

Du kan læse yderligere om Solplanet batteriet og dets specifikationer længere nede på siden.

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål til batteriet, eller har brug for en anden batteristørrelse end 10.2 kW.

Beskrivelse af produktet

Solplanet batteri

Med dette batteri fra Solplanet får du funktionalitet, lagring og styresystem/app på dansk. Batteriet er kompatibelt med Solplanets invertere og deres produkter snakker utroligt godt sammen, internt. Udover at de komplimenterer hinanden på designet, er de også meget velintegrerede ift. det tekniske.

Skalerbart solcelle batteri fra Solplanet

En af de store fordele ved dette Solplanet batteri, er dets mulighed for skalering. Med en størrelse der kan skaleres helt fra 7.7 kW til 25.6 kW, er der rig mulighed for at få sammensat et batteri der passer lige til dit solcelleanlæg. Hvis du køber et batteri på 10.2 kW og har brug for at udvide størrelsen i fremtiden, kan du blot tilføje et batteri modul fra Solplanet til batteriet. På den måde undgår du, at du er nødsaget til at udskifte hele batteriet. Dette kan være en stor økonomisk fordel på sigt, hvis du tænker at det kan blive relevant. Uanset, er det en god sikkerhed at give sig selv.

Solplanet app og styresystem på dansk

Ved køb af Solplanets produkter medfølger der adgang til deres Solpanet app. Denne app sørger for at du kan overvåge dit anlæg 24 timer i døgnet. Udover funktionerne i appen, får du også en brugerflade på dansk. Derudover følger der også fuld dansk support med Solplanets produkter.

Specifikationer

Antal moduler: 3 til 10 (4 på dette produkt)

Modulstørrelse: i kW: 2.56 kW

Modulvægt: 26,5 kg

Installationsområde: Indendørs

Læs mere om specifikationerne her i Solplanet Batteriets datablad.

Relaterede produkter