Kategori

Solplanet Batteri 7.7 kW

42.900,00 kr. inkl. moms

Dette Solplanet solcelle batteri er 7.7 kW. Udover sit behagelige design, er batteriet en solid og pålidelig løsning for opbevaring af din overskudsstrøm. Batteriet er bygget op af moduler og kan skaleres op/ned fra 7.7 kW til 25.6 kW. På den måde, kan du tilpasse batteriet så det passer lige til dit solcelleanlæg.

      Opbygget af moduler med mulighed for skalering af kW

      Celler i topkvalitet for længere levetid

      Høj pålidelighed med IP65

      Solplanet app på dansk

      Kompatibel med Solplanet invertere

Du kan finde mere information om Solplanets solcelle batteri og dets specifikationer længere nede på siden.

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål til batteriet, eller ønsker en løsning med en anden størrelse kW.

Beskrivelse af produktet

Solplanet solcelle batteri 7.7 kW

Dette 7.7 kW solcelle batteri fra Solplanet er en meget fornuftig løsning til lagring af din overskudsstrøm. Batteriet passer utroligt godt med Solplanets invertere. Produkterne fra Solplanet spiller sammen både på udseende og funktion. Fordelen ved at have en kombination af Solplanet batteri og inverter er, at de kommuniker så godt som de gør, internt. Vi tilbyder også en Solplanet Batteripakke, hvor du kan spare penge på at købe inverter og batteri sammen.

Skalerbart batteri fra Solplanet

Med dette batteri fra Solplanet, får du som udgangspunkt et batteri med 3 moduler af 2.56 kW. Dette batteri er altså 7.7 kW. Du kan dog udvide batteriet helt op til 25,6 kW, ved at tilføje flere Solplanet batteri moduler til batteriet. Du kan altså sagtens få opgraderet batteriet, så det har en større kWh. Det kan også være en fordel at købe et skalerbart batteri, hvis det kunne blive relevant for dig at udvide batteriet i fremtiden, selvom du måske ikke har brug for det lige nu. På denne måde vil det være nemt at tilføje et modul til dit eksisterende batteri, kontra at udskifte hele batteriet. Det kan altså vise sig at være en økonomisk fornuftig beslutning at investere i et skalerbart batteri, hvis der er chance for at du vil udvide på et senere tidspunkt.

Dansk app, styresystem og support ved Solplanet

Ved køb af Solplanets produkter, får du adgang til deres Solplanet app. Denne app er på dansk, ligesom styresystemet. Derudover er der fuld dansk support på alle Solplanets produkter. Dette kan være en fordel ift. at forstå og anvende de funktioner som Solplanets produkter tilbyder.

Specifikationer

Antal moduler: 3 til 10 (3 på dette produkt)

Modulstørrelse: i kW: 2.56 kW

Modulvægt: 26,5 kg

Installationsområde: Indendørs

Læs mere om specifikationerne her i Solplanet Batteriets datablad.

Relaterede produkter