Tilbud
Kategori

BYD Batteribox 11.0 kWh

Original price was: 59.900,00 kr..Current price is: 53.800,00 kr.. inkl. moms

Denne fleksible BYD Batteribox er en langsigtet investering til dit solcelleanlæg. Batteriet er bygget op af enkelte moduler og kan skaleres fra 8,3 kW til 22,1 kW. Denne udgave er en opbygning på 11,0 kW.

      4 Moduler

      11,0 kW

      Kompatibel med mange forskellige invertere

      Sikker lagring af overskydende strøm

      Mulighed for skalering af kapacitet fra 8,3 kW til 22,1 kW

Beskrivelse af produktet

BYD Batteribox 11.0 kWh

Denne BYD Batteribox på 11 kWh er ideel til dig der vil lagre sin overskydende strøm i et batteri.  Med denne BYD Batteribox får du muligheden for at lagre din overskydende strøm når der er høj solskin. Herefter kan du bruge strømmen i aften/natte timerne, hvor der ikke er solskin. En af fordelen ved netop dette batteri er at det kan fungere sammen med mange forskellige invertere. Hvad enten du har en Fronius, Kostal eller Deye inverter, kan du tilslutte dette batteri. Disse tre inverter mærker er bare eksempler, da batteriet også passer til flere andre inverter mærker. Kontakt os endelige hvis du er i tvivl om batteriet passer til din nuværende inverter.

Fleksibelt batteri

Denne BYD Batteribox er bygget op af moduler på hver 2,76 kW. På denne måde, er det nemt at fjerne eller tilføje moduler så du får præcis den batterikapacitet du har brug for. Du kan skalere din BYD Batteribox fra 8,3 kW til 22,1 kW. At købe et batteri kan være en stor investering og det er en fordel at købe et batteri der kan udvides på sigt. Ved at købe et fleksibelt batteri, kan du nemt op og ned skalere uden at købe et helt nyt batteri. Ønskes der dog at skaleres yderlige, kan BYD Batteriboxen tilknyttes 2 andre parallelle Batteriboxe, så du opnår en batterikapacitet på 66,2 kW.

 

Specifikationer

Montering: Både indendørs og udendørs

Batteri Celle Teknologi: Lithium Iron Phosphate

Modul størrelse: 2,76 kW

Antal moduler: 4

Garanti: 10 år

 

Relaterede produkter