Kategori

Solplanet HV Batteri Modul

11.490,00 kr. inkl. moms

Ét Solplanet batteri modul, der kan bruges som en tilføjelse til dit Solplanet batteri. Med dette modul kan du opskalere dit Solplanet batteri, så det passer til dine behov.

 

      Passer til Solplanet Batteri

      Ét modul er 2.56 kW

      Mulighed for skalering af batteri fra 7.7 kW til 25.6 kW

 

Læs mere om Solplanet batteri modulet længere nede på siden.

Beskrivelse af produktet

Solplanet batteri modul

Hvis du har et Solplanet batteri, kan du bruge dette batteri modul til at udbygge størrelsen på batteriet. Et Solplanet batteri er bygget op af en række moduler på hver 2.56 kW. Ved at tilføje eller fjerne Solplanet batteri moduler, kan du enten øge eller formindske størrelsen på dit batteri. Ved at batteriet er opbygget på denne måde, får du en fleksibel investering når du køber et Solplanet batteri. Hvis du har brug for flere kW i dit batteri kan du bare tilføje moduler, i stedet for at skulle ud og købe et helt nyt batteri.

 

Passer til Solplanet Batteri

Solplanets batteri moduler passer til et Solplanet Batteri. De er nemme at tilføje og tillader muligheden for at skalere batteriet helt fra 7.7 kW til 25.6 kW. På den måde er der altså god mulighed for at få den størrelse kW du har brug for, i et enkelt batteri. Vælg det antal moduler der passer lige til din husstand.

Relaterede produkter