Tilbud
Kategorier ,

Batteripakke Huawei

Original price was: 39.800,00 kr..Current price is: 37.900,00 kr.. inkl. moms

Med vores sammensatte batteripakke fra Huawei, får du både inverter og batteri. Prisen er altså samlet for både inverter og batteri fra Huawei. Produkterne i pakken er:

      Huawei SUN2000-KTL6-M1 6kW Inverter

      Huawei LUNA2000-5-S0 Batteri

Du kan læse mere om produkterne længere nede på siden.

Beskrivelse af produktet

Solcelle Batteripakke Huawei

Vi har sammensat en solcelle batteripakke til dig, hvor du både får en Huawei inverter og et Huawei Batteri. Ved at købe denne batteripakke får du rabat, kontra hvis du køber produkterne enkeltvist.

Huawei SUN2000-KTL6-M1 6kW Inverter

Denne inverter er en prisvenlig og effektiv inverter fra Huawei. Udover sit attraktive design, er Huawei SUN2000-KTL6-M1 6kW inverteren yderst funktionsdygtig. Inverteren er kompatibel med batteri og kan installeres både indendørs og udendørs. Der følger 10 års Huawei garanti med på inverteren. Læs mere om inverteren.

Huawei LUNA2000-5-S0 Batteri

Det bliver nemt at lagre din overskydende strøm med dette batteri fra Huawei. Du får et 5 kW batteri, men det er nemt at udvide størrelsen på dette batteri, da der kan tilkøbes og implementeres flere batteri moduler i batteriet. Batteriet kan skaleres fra 5 kW til 30 kW. På den måde er du sikret, hvis du i fremtiden ønsker et batteri med større kapacitet. Læs mere om batteriet.

Relaterede produkter