Kategorier ,

Batteripakke Solplanet

53.900,00 kr. inkl. moms

Vi har sammensat en batteripakke til dig med produkter fra Solplanet. Du kan spare penge ved at købe batteripakken, i stedet for at købe produkterne enkeltvist. Batteripakken indeholder:

 

      Solplanet 8 kW Hybrid inverter

✓      Solplanet 7.7 kW Batteri

 

De 2 produkter passer utroligt godt sammen og komplimenterer hinanden på både udseende og funktion.

Læs mere om produkterne længere ned på siden.

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til batteripakken, eller produkterne deri. Du er også meget velkommen til at kontakte os hvis du har brug for sparring eller rådgivning ift. om et batteri giver mening i din situation.

Beskrivelse af produktet

Solplanet batteripakke

Vi har sammensat denne Solplanet batteripakke, med de forudsætninger at inverter og batteri passer godt sammen. Både inverter og batteri er fra Solplanet, hvilket gør at de har en sublim intern kommunikation.

Solplanet 8 kW Hybrid Inverter

Inverteren vi har valgt til at være en del af batteripakken er en 8 kW Hybrid inverter fra Solplanet. At inverteren er hybrid, gør at den kan implementeres og kommunikere med et batteri. Se mere om Solplanet 8 kW Hybrid inverteren.

Solplanet 7.7 kW Batteri

Batteriet som du får med i batteripakken, er et 7.7 kW batteri fra Solplanet. Batteriet tilbyder en pålidelig og effektiv måde at lagre din overskudsstrøm på. Derudover er den fuld kompatibel med inverteren der også følger med i batteripakken. Som en bonus, kan batteriet skaleres ved tilføjelse af flere batterimoduler. Dette giver mulighed for en vis fleksibilitet, hvis du ønsker at udvide størrelsen på dit batteri i fremtiden. Læs mere om Solplanet 7.7 batteriet.

Relaterede produkter