Solplanet 8 kW Hybrid Inverter

17.890,00 kr. inkl. moms

Denne 8 kW hybrid inverter fra Solplanet er en pålidelig og effektiv tilføjelse til dit solcelleanlæg. Med inverteren får du:

 

   3 faset inverter

   App på dansk

   Dansk support

   Kompatibel med batteri

   Udendørs installation

 

Inverteren er 8 kW. Læs mere om inverteren længere nede på siden.

Beskrivelse af produktet

8 kW hybrid inverter fra Solplanet

Denne inverter fra Solplanet er både en pålidelig, funktionsdygtig og prisvenlig. Inverteren er 8 kW, hybrid og er 3-faset. Inverteren passer til næsten alle solcelleanlæg og fungerer også godt som en erstatningsinverter.

 

Dansk app og support fra Solplanet

Når du anskaffer dig et af Solplanets produkter, følger der visse fordele med. En af disse fordele er, at du får adgang til deres Solplanet app, hvor du kan overvåge din inverter 24/7. Hele brugerfladen i appen er på dansk, hvilket kan gøre det nemmere at navigere rundt i de forskellige indstillinger og funktioner den tilbyder. Derudover tilbyder Solplanet også fuld support over telefon på deres produkter. Denne support er også på dansk, hvilket i nogle tilfælde kan føre til hurtigere problemløsning. Solplanet leverer kinesiske produkter, som du kan føle dig hjemme i.

 

8 kW hybrid inverter er batteri kompatibel

Hvis du køber denne 8 kW hybrid inverter fra Solplanet, kan du være sikker på at den er kompatibel med batteri. Inverteren er et rigtig fornuftigt valg, hvis du leder efter en inverter til dit batteri anlæg. Denne inverter kan være med fra start, hvis du ønsker at starte ud med et batterianlæg. Ønsker du ikke et batteri til dit solcelleanlæg i starten, kan denne inverter stadig være et godt valg. Hvis du vælger en hybrid inverter fra starten, giver du dig selv muligheden for at kunne udvide med et batteri i fremtiden, uden at skulle skifte inverter. Dette kan altså være en pengesparende beslutning, hvis du potentielt skal have et batteri i fremtiden. Denne 8 kW hybrid inverter fra Solplanet, passer godt med et Solplanet batteri.

 

Kan installeres både inde og ude

Denne Solplanet 8 kw hybrid inverter er IP65 klassificeret, hvilket betyder at den er godkendt til udendørs brug. Inverteren kan modstå hårde miljøer og har et driftstemperaturområde på helt fra -25C til +60C. Dette betyder altså at inverteren kan være udenfor i Danmarks vejr hele året, uden at tage skade af det. Med denne funktion, er det dig der bestemmer om inverteren skal installeres inde- eller udendørs.

Relaterede produkter