Solplanet 12 kW Hybrid Inverter

21.490,00 kr. inkl. moms

Denne 12 kW hybrid inverter fra Solplanet er en pålidelig og driftsikker tilføjelse til dit solcelleanlæg. Med inverteren får du:

 

   3 faset inverter

   App og support på dansk

   Kompatibel med batteri

   Udendørs installation

 

Inverteren er 12 kW. Du kan læse mere om inverteren længere nede på siden.

Beskrivelse af produktet

12 kW Hybrid Inverter fra Solplanet

Du får her en inverter driftsikker og funktionsdygtig inverter fra Solplanet, der både er hurtig og enkel at installere. Inverteren er faset og har en udgangseffekt på op til 12.000 kW.

Dansk app og brugerflade med Solplanet

Ved at erhverve dig et af Solplanets produkter, sikrer du dig adgang til deres Solplanet app, som er på dansk. Dette kan være med til at gøre det nemmere at navigere rundt i inverterens mange funktioner og indstillinger. Oplever du problemer med din inverter, får du også adgang til Solplanet support, som også er på dansk. Dette kan være en fordel i support processen og kan resultere i en potentielt hurtigere løsningsproces.

Solplanets 12 kW inverter kan bruges udendørs

Med Solplanet 12 kW hybrid inverter, får du muligheden for at bestemme om den skal installeres inde- eller udendørs. Med inverteren IP65 klassificering, kan det modstå barske miljøer og har et driftstemperaturområde på helt fra -25C til +60C. Dette betyder altså, at du roligt kan installere din inverter udenfor hele året, uden at skulle bekymre dig.

Hybrid inverter er kompatibel med batteri

Denne Solplanet inverter er en hybrid inverter, hvilket vil sige at den er kompatibel med batteri. Du har altså muligheden for at tilføje et batteri til dit solcelleanlæg i fremtiden, hvis du har denne inverter. Det kan være, at du allerede fra starten vil have et batteri, og så er denne inverter også et godt valg. Hvis du til at starte med vil have et solcelleanlæg uden batteri, kan denne inverter stadig være et godt valg. Hvis du vælger en hybrid inverter fra starten, har du altid muligheden for at udvide med et batteri i fremtiden, uden at skulle skifte inverter. Denne inverter passer super godt sammen med et Solplanet batteri.

Relaterede produkter