Solplanet 5 kW G2 Pro Inverter

8.690,00 kr. inkl. moms

Pålidelig og funktionsdygtig 5 kW inverter fra Solplanet med prisvindende designkvalitet.

 

   3 faset inverter

   Brugervenlig app på dansk

   Dansk support

   ShadeSol® skyggestyring

   Prisvindende design

 

Læs mere om Solplanet 5 kW G2 Pro inverteren længere nede på siden.

Beskrivelse af produktet

Driftsikker 5 kW inverter fra Solplanet

Med Solplanets 5 kW G2 Pro inverter, får du en stilet og driftsikker inverter, der passer til næsten alle anlæg. Inverteren er en prisvenlig tilføjelse til dit solcelleanlæg, hvis indbyggede funktioner gør den til et pålideligt valg. Inverteren fra Solplanet overholder alle internationale kvalitets- og sikkerhedsstandarder. Den er opbygget med et teknisk design, der gør at inverteren tilbyder en kombination af beskyttelse mod reverseret polaritet for DC. Derudover har den en funktion med følsom reststrømovervågning for AC. Kombinationen af disse to funktioner, sikrer brugeren en optimal beskyttelse.

Inverteren har også indbyggede funktioner, der har til formål at beskytte den selv. Med en indbygget overspændingssikring (Type II), er inverteren beskyttet imod truslen fra lyn, hvis den er monteret udendørs. Inverteren har nemlig et IP-66 klassificeret design, der sikrer en lang ydeevne og mulighed for installation både indendørs og udendørs. Inverteren er robust og kan modstå påvirkningen fra barske miljøer. Du kan læse mere om inverteren og dens specifikationer her i Solplanet 5 kW G2 Pro inverter Datablad.

Dansk app og brugerflade på dansk med Solplanet

Hvis du køber en inverter fra Solplanet får du både brugerflade, app og support på dansk. Dette kan være med til at gøre processen nemmere når man skal opsætte, administrere eller problemsøge på sit solcelleanlæg. Få du problemer med din inverter fra Solplanet, kan du ringe til den danske support og få professionel rådgivning.

Solplanet invertere er vinder af “Red Dot” Prisen 2021

Solplanet vandt i 2021 “Red dot” prisen for deres produkt design. Med denne pris, cementerer Solplanet deres evne til at skabe produkter i høj designkvalitet. Hvis du vil, kan du her læse mere om Solplanet’s Red Dot pris.

Rådgivning og vejledning om valg af inverter

Vi ved, at det kan være en jungle at navigere rundt i de forskellige invertere på markedet og de forskelliges fordele og ulemper. Det er en stor beslutning når man skal vælge en inverter til sit solcelleanlæg og vi er meget interesserede i at hjælpe den inverter der er perfekt til netop din situation. Derfor vil vi meget gerne hjælpe med sparring og rådgivning, hvis du ønsker det. Du kan altid ringe til os og få en uforpligtende samtale, hvor vi vender din situation. Du kan altså få vores input på, hvad vi mener vil være den bedste løsning i dit tilfælde. Ring til os eller skriv en besked, så finder vi en løsning i fællesskab.

Relaterede produkter