Kategori

Huawei LUNA2000-5-S0 Batteri

29.700,00 kr. inkl. moms

Med dette Huawei LUNA2000-5-S0 Batteri, får du sikker og pålidelig lagring af din overskydende strøm. Udover at have et lækkert design, er dette batteri en god investering til dit solcelleanlæg. Med Huawei LUNA2000 batteri får du:

     Batteri til lagring af overskydende strøm

     Batteri kompatibelt med residential, single og trefaset inverter

     5 kWh batteri modul

     Lækkert design

Dette produkt er altså en god løsning, hvis du overvejer at udvide dit solcelleanlæg med et batteri.

Beskrivelse af produktet

Huawei LUNA2000-5-S0 Batteri

Optimer din selvforsyningsgrad ved hjælp af dette Huawei LUNA2000 batteri. Med et batteri får du muligheden for at lagre den overskydende strøm. Ved at lagre den overskydende strøm i et batteri, får du muligheden for at bruge din egen strøm, selv når dit solcelleanlæg ikke producerer. Dette kan f.eks. være aften/nat, eller når der er helt overskyet.

Det kan være en god idé at have et batteri når du bruger mest strøm om aftenen, hvor der ikke er solskin. Du kan så bruge af den strøm, der er blevet produceret og lagret i dit batteri.

Fleksibel investering

Huawei LUNA2000 batteriet er en fleksibel investering, i den forstand at der kan tilføjes flere moduler til batteriet efter behov. Hvis du vil udvide dit batteri til at have flere kWh, kan der tilføjes ekstra moduler til dit eksisterende batteri. Batteriet kan skaleres fra 5 til 30 kWh. På den måde er du sikker på, at dit batteri kan tilpasses yderlige i fremtiden.

Specifikationer

Mål: 670 x 150 x 1320 mm

Vægt: 63.8 kg

Garanti: 10 år

Temperatur forhold: -20°C til +55°C

Luftfugtighed: 5% til 95%

 

Du kan læse mere om specifikationerne her i Huawei LUNA2000-5-S0 Datablad.

Relaterede produkter