Tilbud
Kategorier ,

Batteripakke Fronius/BYD

Original price was: 84.000,00 kr..Current price is: 78.800,00 kr.. inkl. moms

Vi har sammensat en solcelle batteripakke til dig med en inverter fra Fronius og en Batteribox fra BYD. Produkterne passer utroligt godt sammen og du kan spare penge ved at købe dem samlet her i pakken, i stedet for enkeltvist. Produkterne du får i pakken er:

✓       Fronius GEN24 10 kW Inverter

✓       BYD Batteribox 11.0 kW

Du kan læse mere om produkterne nedenfor.

Beskrivelse af produktet

Solcelle Batteripakke Fronius/BYD

Denne batteripakke har vi sammensat med en Fronius inverter og en BYD Batteribox. Disse to produkter passer utroligt godt sammen og du kan få rabat ved at købe dem i denne batteripakke, i stedet for enkeltvist.

Fronius Symo GEN24 10 kW Inverter

Symo Gen64 inverteren fra Fronius excellerer på funktion og kvalitet. Som en af de eneste forhandlere på markedet, tilbyder Fronius fleksible invertere der har udskiftelige dele. Dette betyder, at der ofte kan udskiftes enkelte komponenter ved fejl, hvor andre mærker kræver en helt ny inverter. Du får en pålidelig og alsidig inverter, med flere integrerede funktioner. Læs mere om inverteren.

BYD Batteribox 11.0 kW

Med en BYD Batteribox på 11,0 kW får du et fleksibelt batteri, som modsat Huawei’s LUNA2000 batteri passer til mange forskellige invertere. Batteriet kan skaleres fra 8,3 kW til 22,1 kW. Du får 10 års garanti med på batteriet. Med BYD Batteriboxen får du en sikker måde at lagre din overskudsstrøm på. Et batteri med fokus på sikkerhed, skalering og kvalitet. Læs mere om Batteriboxen.

Rådgiving og vejledning om batteripakke

Vi står klar til at rådgive dig i forhold til om det giver mening for dig at købe en batteripakke. Det er forskelligt fra husstand til husstand om det er økonomisk rentabelt, og det kan være svært at regne ud. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at finde ud af det, hvis du ønsker det. Ring til os eller send en besked.

Relaterede produkter