Tilbud
Varenummer KO-95003 Kategori Mærke

Kostal Enector Ladestation – Lader til din elbil

Original price was: 7.900,00 kr..Current price is: 6.495,00 kr.. inkl. moms

Kun 2 tilbage på lager

Den komplette ladestation til din elbil fra Kostal

Denne ladestation, eller el billader, er en populær løsning til at lade din elbil. Ladestationen er fra den tyske producent Kostal, og den lever op til deres normale høje standarder. Ladestationen kan have en ladeeffekt på op til 11 kW. Hvis du har et solcelleanlæg, kan du koble laderen på dit anlæg, og anvende din overskydende strøm til at lade din elbil, i stedet for at sælge til nettet. Ladestationen fra Kostal passer til alle invertere. Med en Kostal Enector Ladestation – Lader til din elbil får du:

 

      El billader med op til 11 kW ladeeffekt

      Virker både med og uden solceller

      Kompatibel med alle invertere

      7,5 meters ladekabel

      Både indendørs og udendørs montering

 

Denne ladestation til den elbil fra Kostal er altså et godt valg, hvis du gerne vil have en ladestation til hjemmet. Hvis du har et solcelleanlæg, er det også muligt at få adgang til nogle af Kostal Enectorens smarte funktioner. Ladestationen kan dog også anvendes helt fint, uden et solcelleanlæg.

Beskrivelse af produktet

Den komplette ladestation til din elbil fra Kostal

Denne Enector Ladestation fra Kostal er den perfekte lader til din elbil – solceller eller ej. El billaderen har en mulig ladeeffekt på op til 11 kW og kommer med et langt ladekabel, der åbner for muligheder. Hvis du leder efter en ladestation til hjemmet, er denne el billader fra Kostal et rigtig godt bud. Hvis du enten har solceller – eller overvejer at få det på sigt – er den også et oplagt valg. Ladestationen har flere integrerede funktioner, der gør at den kan snakke sammen med dit solcelleanlæg. Laderen passer til alle invertere. Hvis du ikke har et solcelleanlæg, er dette heller ikke et problem. Disse integrerede funktioner vil bare ligge i inverteren u-aktiverede, og den vil fungere som en ganske normal lader til elbil. Hvis du så får et solcelleanlæg på et tidspunkt, kan funktionerne aktiveres herefter. (Læs hvordan længere nede i teksten)

Ladekabel med mulighed for frihed

Kostal Enector el billaderen bliver leveret klar til tilslutning med et 7,5 meter langt kabel, så det ikke er nødvendigt at have bilen helt tæt på, når den skal oplades. Dette giver dig rig mulighed for at placere ladestationen lige der, hvor det giver mest mening for dig. El billaderen kan også placeres både inde og ude, hvilket giver plads til endnu mere frihed. Det er ikke altid at der lige er en optimal plads til en hjemme ladestation lige ved siden af bilen, og derfor kan det være optimalt, at du kan placere laderen et lille stykke væk fra bilen, både inde og ude. Dette gør at Kostal Enector Ladestationen kan passe ind i de fleste husstande.

El billaderen fra Kostal virker både med og uden solceller

Kostals Enector Ladestation til din elbil fungerer som en normal el billader, hvor kablet sættes ind i stikket og bilen lades op. Altså kan den kan sagtens bruges, selvom man ikke har solcelleanlæg. Hvis man påtænker at anskaffe sig et, står den klar med de smarte funktioner.

Du kan få adgang til Kostal Enector Ladestationens funktioner

Enectoren er fyldt med intelligente funktioner, således at opladningen kan foregå intelligent under hensyntagen til, hvad der er mest hensigtsmæssigt for dig i forhold til det aktuelle forbrug og evt. strømproduktion i dit hus.

For at bruge disse funktioner kræver det to ting:

  • Et Kostal smartmeter(KSEM) (Hvis du allerede har en Kostal Hybrid Inverter er det muligt, at du allerede har det)
  • En aktiveringskode (Købes af installatøren til 2000 kr).

Tilkøber du disse får du adgang til Bl.a. Kostals 3 forud indstillede opladningsmåder

Du får også adgang (via Kostal Smartmeteret) til Kostals portal. Derinde kan du:

  1. Hvis du også har en kostal inverter, følge med i dit hus’ eventuelle strømproduktion, husets forbrug og ladning på eventuelle batterier, samt elbil.
  2. Hvis du har en anden inverter, kan du det samme som ovenstående, men du har i stedet to portaler, du skal kigge på og sammenholde.

Ladestationen har et display med fire lysdioder, som viser  relevant status- og energi-info. Den leveres med stik og opladningsteknologi, som gør den i stand til at oplade rigtig mange af de elbiler og hybrid biler der findes på markedet.

Garanti på Ladestationen

Der følger automatisk 2 års garanti med hvis du køber Kostal Enector Ladestationen. Hvis du vil, kan vi (helt gratis) udvide den for dig til 5 års garanti inde på Kostals hjemmeside. Kostal er altid garant for kvalitet og service, og du kan her læse mere om deres Kostal Garanti.

Tilslutning af din ladestation

Vi tilbyder også at tilslutte din ladestation. Du kan vælge at købe laderen for sig selv uden en tilslutning, eller du kan vælge at bestille en tilslutning af ladestationen med i samme omgang. Kontakt os, hvis du ønsker at bestille en tilslutning af ladestationen med i samme omgang.

Yderligere information om Kostal Enector Ladestation

Hvis du vil læse mere om Kostal elbillader, kan du her se Broschure om Kostal Enector Ladestation.

Du kan også dykke længere ned her i Datablad om Kostal Enector Ladestation.

 

Relaterede produkter