Mangler du en ny inverter ? Melder din inverter fejl og skal repareres ?

Så kan vi hjælpe, Vi sikrer dig hurtig strøm fra dit solcelleanlæg igen, selvom din inverter i dag giver dig problemer. Vi reparerer og sælger invertere afhængig af dit behov og ønsker.

Ring til aut. el–installatør Jens-Ebbe Nielsen på tlf 30701626

Reparation af solcelle inverter

Hvorfor vælge os?

  •  Vi har stor rutine i at reparere invertere, og vælger denne løsning, hvis det er den billigste og bedste løsning og hvis det er i overensstemmelse med dine ønsker.
  • Vi kender så godt som alle inverter mærker: Fronius, Kostal SMA, Growatt, Delta, Danfoss, Zeverlution, Solax, Goodwe, MPPhybrid inverter, Sunteams, Solu Tronic, Carlo Gavazzi, Mastervolt
  • Har du besluttet dig for at købe en ny inverter, så står vi klar med de gængse invertere på lager.
  • Vi kommer uanset, hvor du bor i landet (minus ikke brofaste øer uden særlig aftale).
  • Vi tilstræber at have de mest populære invertere med i bilen, når vi er på service tur, således at hvis det bliver aktuelt, kan vi lave en ombytning med det samme.
  • Ønsker du en ny inverter og måske vil forbedre/udvide anlægget, så har vi stor viden og erfaring med hvilke invertere, der vil være den bedste kombination med dit eksisterende anlæg og måske nye funktioner
  • Når vi udskifter en defekt inverter hos dig med en ny, checker vi altid din installation, så vi med sikkerhed ved, at den nye inverter er fuldt kompatibel med dit eksisterende anlæg. Desuden måler og tester vi solpanelerne for gennemgang og afledningsfejl. Så når vi kører, kan du være sikker på, at inverter og solpaneler producerer, som de skal, og du har således et fuldt funktionsdygtigt solcelleanlæg igen

Herunder på billederne ses nogle af de invertere, vi har inde til reparation eller ombytning:

Erfaring og viden

Vi har tilsluttet – og ydet service til solcelleanlæg i hele landet siden 2013, og har specialiseret os indenfor dette område, og vi har således en stor viden og erfaring med både invertere og resten af solcelleanlæggets forskellige dele og opbygning – herunder hvordan det sammensættes optimalt, hvilke invertere der kan bruges til hvad. Derfor som nævnt ovenfor er vi skarpe i forhold til at vejlede omkring, hvilke invertere, der vil give det bedste udbytte i kombination med netop dit solcelleanlæg.

OBS: Når vi udskifter en defekt inverter hos dig med en ny, checker vi altid din installation, så vi med sikkerhed ved at den nye inverter er fuldt kompatibel med dit eksisterende anlæg. Desuden måler og tester vi solpanelerne for gennemgang og afledningsfejl. Så når vi kører, kan du være sikker på, at inverter og solpaneler producerer, som de skal, og du har således et fuldt funktionsdygtigt solcelleanlæg igen.

Hvad koster det?

Det koster 1600 kr. inkl moms for et kontrolbesøg med tilbagemelding på inverterens fejl og ud fra dette en konklusion på, hvad der skal til for at have en køreklar inverter og dermed producerende solcelleanlæg igen

Den pris svarer til det beløb, du mister i produktion af strøm ved ca 14 gode sommerdages manglende produktion, hvis du har et 6 kw solcelleanlæg.