VE-INSTALLATØR-LOGO
TEKNIQ garanti el

Kostal Plenticore Plus 5.5

Plenticore plus 5.5 den populære trefasede kostal inverter, der er forberedt til batterier, når det ønskes. Så købes der blot en kode, som betyder, at der låses op for tilslutning/kommunikation med btterier

17.600,00 kr. inkl. moms

På lager

Beskrivelse

Denne KOSTAL PLENTICORE plus 5.5 inverter er en trefaset inverter, som er uhyre populær bland de danske solcelleejere.

Inverteren har ikke mindre en d 3 MMP-trackere, hvilket er en kæmpe fordel, idet man så har mulighed for at have sine solcellepaneler placeret i forskellige retninger, så man kan opnå den ansolut største udnyttelse af solens stråler i løbet af dagen.

Inverteren er produceret således, at den er forberedt til at kunne bruges sammen med batterier. Det betyder, at hvis du en gang vil udvide dit solcelleanlæg til også at bestå af batterier, så kan du mod at betale et gebyr få en kode til denne inverter, så dens funktion med at kommunikere med batteri(er) bliver låst op.

Den har indbygget  kommunikation datalogger med gratis adgang til webserver, så du ganske kan følge din strøm produktion og strømforbrug og gå tilbage i historikken og se, hvordan det ændrer sig over tid. Den har kablet forbindelse til internettet.

Inverteren har 2 års garanti, som du forlænger helt gratis  til at være 5 år ved at gå ind og registrere inverteren hos Kostal, inden den er et halvt år gammel ( dette sørger vi for bliver gjort, hvis du køber hos os)

 

Plenticore plus 5.5 måler 40,5x 56,3x 23,3 cm og vejer 19,6 kg

Du kan læse mere om inverteren ved at klikke her