VE-INSTALLATØR-LOGO
TEKNIQ garanti el

Fronius Symo Gen 24 6.0

25.400,00 kr. inkl. moms

Varenummer Fronius Symo Gen 24 6.0 Kategori Mærker , ,

Tilgængelig på restordre

Beskrivelse

 

Denne Symo hybrid inverter er karakteriseret ved at have en standard internet forbindelse. Den har desuden meget nem og brugervenlig integration af komponenter fra andre leverandører end Fronius selv. Det er egenskaber, der gør den meget fleksibel. Det er altsammen noget, der giver solcelleejeren en stor grad af valgmulighed, når solcelleanlægges skal sammensættes.

 

Fronius er selv meget stolte af denne gruppe invertere, som de selv mener er med til at bringe dem nærmere deres vision om at skabe 24 timer sol. Med det mener de, at inverteren kan give en privat hustand mulighed for at have strøm til deres energiforbrug i døgnets 24 timer.

 

Inverteren har et stort potentiale til at blive en milepæl indenfor større bæredygtighed i private husholdningers energiforbrug. Grunden skal findes i inverterens mange løsningsmuligheder i forhold til solceller, batterier, nødstrøm, varme, opladning til elbiler. Samtidig med at alle disse tekniske muligheder er tilstede, er den også yderst brugervenlig.

Det er helt åbenlyst Fronius’ mål med denne inverter at komme et stort skridt nærmere at gøre det muligt for den enkelte solcelleejer at blive selvforsynende med strøm via sit solcelleanlæg

 

Fronius arbejder tæt sammen med Firmaet Byd, omkring at udvikle det optimale samspil mellem inverter og lagringsmedie. Med en GEN 24 plus og det nye BYD Battery-Box Premium sikres man et kraftfuldt match til udnyttelse af solcellerne. Herudover vil inverteren vil  også være en stærk og sikker løsning kombineret med andre lithium batterier.

 

Husk den attraktive froniusgaranti, den kan du læse mere om herunder

Fronius garanti

Vil du læse mere om de tekniske specifikationer i denne inverter kan du klikke herunder:

datablad for Fronius Symo GEN24 Plus

Har du brug for at få mere at vide, for at finde ud af, om denne inverter skal være din kommende inverter, så er du velkommen til at sende os en mail på info@dansksolcelleservice eller ringe til Jens-Ebbe på 30 70 16 26