Solcelle Portalen

Af Dansk Solcelleservice ApS

Solcelle Portalen På Computer

Mød vores digitale platform, Solcelle Portalen

Solcelleportalen er en digital platform som er en vigtig del af vores solcelleabonnement. Solcelleportalen kan gøre det nemmere at administrere dit solcelleanlæg og den følger gratis med i alle vores abonnementsløsninger. Kombinationen af Solcelle Portalen og vores Solcelle Abonnement, skal hjælpe dig med at få et overskueligt og nemt overblik over dit solcelleanlæg og alt hvad der her hører til. Vi bruger Solcelle Portalen som et værktøj til at hjælpe dig. Læs om funktionerne længere nede.

Bemærk: Solcelle Portalen er ikke en App, men fungerer som en hjemmeside på www.solcelleportalen.dk.

Inkluderet i alle vores abonnementer

Solcelle Portalen er vores værktøj, til at hjælpe dig

Solcelle Portalen er lavet som et værktøj vi kan bruge, til at hjælpe dig. Vi bruger Solcelle Portalen til overblik, support og overvågning. Selvom funktionerne er til for at vi kan hjælpe dig bedst muligt, har Solcelle Portalen også nogle funktioner som du kan få gavn af. Læs mere om funktionerne nedenfor.

Hvad bruger vi Solcelle Portalen til?

Vi bruger Solcelle Portalen som et værktøj, til at kunne hjælpe dig. Vi bruger den i forbindelse med følgende:  

➤   Overvågning af dit solcelleanlæg

➤   Se dit overblik over købt/solgt strøm når du har brug for hjælp

➤   Oprettelse af eventuelle servicehændelser vi laver på dit anlæg

➤   Evt. online fejldiagnosticering

Hvad kan du bruge Solcelle Portalen til?

Udover at være et værktøj for os, har Solcelle Portalen også funktioner som du kan gøre brug af:

➤   Opret noter på dit solcelleanlæg og upload/gem billeder filer og dokumenter

➤   Vores vidensbank med guides og video m.m.

➤   Tilgå og se dit anlægs servicehistorik fra opgaver udført af os

➤   Se graf over din købte/solgte strøm

Se video om
Solcelle Portalen

Her kan du se en video gennemgang af, hvad Solcelle Portalen kan tilbyde. 

Videoen tager dig igennem Solcelle Portalens forskellige funktioner og muligheder.

Du får et indblik i hvordan vores digitale platform virker helt funktionelt, samt visuelt. 

Data og tekst i denne videos udgave af Solcelle Portalen er fiktive, og har udelukkende til formål at vise, hvordan platformen fungerer.

Funktioner vi bruger

Få gemt hele dit anlægs servicehistorik med den Digitale Servicebog

Med den digitale servicebog i Solcelle Portalen, får du en servicehistorik over alle de servicehændelser som vi har udført på dit solcelleanlæg. Denne funktion kan bruges til at gå tilbage og kigge på dit anlægs servicehistorik, eller til at vise en køber hvis anlægget engang skal sælges.  

Solcelle Portalen Servicebog
Overblik over købt og solgt strøm

Opdag mønstre med overblik over din købte og solgte strøm

I Solcelle Portalen bliver du også præsenteret for en graf over dit købte og solgte strøm, hvis du har underskrevet din fuldmagt. Grafen viser time for time din købte og solgte strøm. Graferne er markeret i forskellige farver, så du kan se forskel. Du har også muligheden for at sammenligne forskellige dage.

Funktioner til dig

Gem tanker, billeder og dokumenter i din Personlige Notesbog

Du får adgang til din helt egen, personlige notesbog. Her kan du oprette forskellige noter om dit solcelleanlæg, som du altid kan gå tilbage og kigge på. Du kan også tilføje billeder og filer til dine noter, sådan at du f.eks. kan dokumentere hvad du skriver, i dine noter. Det er kun dig selv der kan se din notesbog – vi har ikke adgang til den.

Solcelle Portalen Notesbog
Solcelle Portalen Vidensbank

Bliv klogere på dit anlæg med vores Vidensbank

Du får også eksklusiv adgang til vores Vidensbank med en bruger på Solcelle Portalen. Vi opdaterer vores Vidensbank jævnligt, og du kan finde ting som guides til dit solcelleanlæg, fejlkoder til invertere, videoer om hvordan du indstiller dit batteri og meget mere.

FAQ om Solcelle Portalen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Du får automatisk adgang til Solcelle Portalen når du køber et abonnement hos os. Dine login oplysninger er den mail og adgangskode du laver i forbindelse med køb af abonnementet. Du kan altid ændre din adgangskode senere via “Min konto” siden inde på Solcelle Portalen.

Du kan tilgå Solcelle Portalen fra dette link: www.solcelleportalen.dk. 

Hvis du opsiger dit abonnement, gemmer vi dine oplysninger i Solcelle Portalen i 3 måneder, hvis du skulle fortryde. Herefter bliver alt på din konto slettet og dine noter og servicehistorik vil være væk, selvom du gen-aktiverer dit abonnement.

Gen-aktiverer du abonnementet inden for 3 måneder, vil dine noter og servicehistorik stadig være tilgængelige.

Du bliver spurgt, om du vil afgive din fuldmagt når du har oprettet dit solcelleanlæg inde på Solcelle Portalen. Du følger anvisningerne på Portalen og bliver via mitid logget ind på Eloverblik.dk. Her skal du vælge hvilket målepunkt du vil give fuldmagt til. Du skal vælge den adresse dit anlæg er tilknyttet. 

Herefter underskriver du fuldmagten og dit anlægs data vil efter lidt være at finde inde i Solcelle Portalen.

Du kan her se en video af, Hvordan du afgiver din fuldmagt.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ja. Solcelle Portalen er en web baseret platform, som kan tilgås via www.solcelleportalen.dk. Du kan derfor sagtens tilgå portalen fra både mobil, tablet og computer, så længe du har adgang til internettet. 

Der er heller ingen begrænsing på, hvor mange enheder der kan bruges til at logge på din bruger, så længe du bruger dine login oplysninger.

Din digitale servicebog er en funktion inde i Solcelle Portalen, hvor alle de serviceydelser som er udført af os, vil komme ind. Du kan derfor have en fuld servicehistorik af dit anlæg, fra datoen hvor du tegner abonnementet og frem, såfremt at du bruger os. 

Eksterne installatører har ikke adgang til vores portal og der kan derfor af gode grunde ikke tilføjes servicehændelser, udført af andre virksomheder/installatører.

Servicehistorikken kan være nyttig i forbindelse med salg af anlægget, da du kan vise potentielle købere, tildligere servicehændelser på solcelleanlægget.

Din personlige notesbog er en funktion inde på Solcelle Portalen, hvor du kan oprette noter vedrørende dit solcelleanlæg. Du kan vedhæfte diverse filer og billeder på noterne, så du altid kan gå tilbage og kigge på billeder eller dokumentation af det, du har noteret.

Du kan oprette så mange noter du har lyst til, og det er kun dig selv der har adgang til notesbogen. Vi kan ikke se hvilke noter du laver, eller hvilke filer du tilføjer. 

Jens medarbejder billede

Vi skal bruge dine data, men hvem er vi?

Mit navn er Jens-Ebbe Nielsen og jeg er indehaveren af Dansk Solcelleservice ApS. Jeg er uddannet VE-installatør med speciel certificering indenfor grøn energi. Jeg startede min virksomhed op i 1985, men har de seneste 12 år fokuseret udelukkende på solceller.

Jeg vil gerne gøre Solcelle Portalen til den bedst mulige oplevelse for dig. Forudsætningen for at jeg kan gøre dette er, at du underskriver en fuldmagt til dine data på Eloverblik.

Hvad skal jeg bruge dine data til?

Jeg skal bruge dataene i forbindelse med Solcelle Portalen og de serviceydelser der er forbundet med abonnementet. Fuldmagten er nødvendig for at jeg bl.a. kan overvåge dit solcelleanlæg og vise dig dine data i Solcelle Portalen. Det er også muligt at anvende Portalen uden at underskrive fuldmagten, men så mangler nogle af funktionerne og serviceydelserne.