Dansk Solcelleservice logo

Solcelle Service Abonnement

Tryghed, overvågning og maksimal oppetid

Hvad får du?

   24/7 overvågning af din inverter

   Gratis fejldiagnostisering

    Adgang til Solcelle Portalen

➤     Hjælp til opdatering/indstilling af din inverter

➤     Fuld support via telefon eller chat

➤     10% rabat på alle vores produkter og ydelser

Solcelle Service Abonnement

kr 49 Pr. Måned
  • Bruger på Solcelle Portalen
  • Fuld support
  • Ingen binding
  • Månedlig betaling

Eksempel på case

1.
Overvågning

Vi har registret en uregelmæssighed i din inverters produktion og kontakter dig

2.
Gratis Fejlsøgning

Vi fejlsøger på dit anlæg og du får et omkostningsfrit svar på hvorfor din produktion er uregelmæssig

3.
Tilbud på løsning

Vi kommer med et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at få problemet løst lavet hos os

4.
Du er oppe at køre

Hvad end du får lavet problemet hos os eller anden tekniker, er dit anlæg igen oppe at køre

Få din egen unikke bruger på Solcelle Portalen

Solcelle Portalen Enheder

Solcelle Portalen er vores helt egen web-baserede digitale platform, der kan hjælpe dig med at holde styr på dit solcelleanlæg. Du får din egen personlige profil, hvor du selv kan tilføje noter, uploade dokumenter, administrere dit el-overblik og meget mere. Portalen bliver unik for dig og indeholder relevante data om netop dit solcelleanlæg.

Mobile device frame
Solcelle portalen screenshot 11
Solcelle portalen screenshot 13
Solcelle portalen screenshot 12
Solcelle portalen screenshot 3
Solcelle portalen screenshot 10
Solcelle portalen screenshot 4
Solcelle portalen screenshot 9
Solcelle portalen screenshot 7
Solcelle portalen screenshot 8
Solcelle portalen screenshot 6
Solcelle portalen screenshot 2
Solcelle portalen screenshot 5
Solcelle portalen screenshot 1

24/7 overvågning af din inverter

Vi overvåger din inverter 24 timer i døgnet og kontakter dig, hvis din inverter ikke har produceret i 24 timer i streg. På den måde, er du altid sikker på at dit anlæg producerer optimalt.

Gratis fejldiagnostisering

Er der uregelmæssigheder i din produktion, får du en gratis fejldiagnostisering. Typisk løser vi problemet online, men ved behov kommer vi også ud og fejlsøger, helt omkostningsfrit for dig.

Adgang til Solcelle Portalen

Du får adgang til din helt egen, unikke bruger på Solcelle Portalen. Her kan du bl.a. chatte med os, oprette noter, uploade dokumenter, se din servicehistorik og tilgå vores vidensbank.

Hjælp til opdatering/ indstilling af din inverter

Vi hjælper dig med at sørge for, at din inverter er indstillet korrekt og opdateret. Vi kan vejlede dig i processen, eller gøre det for dig via adgang til din inverters portal.

Fuld support via telefon eller chat

Du får fuld support af os, hvis du har nogle problemer. Vi er tilgængelige på både chat og telefonsupport til at rådgive og svare på spørgsmål.

10% rabat på alle vores produkter og ydelser

Hvis du får brug for nogle af vores produkter eller serviceydelser, tilbyder vi vores abonnenter 10% rabat på ALLE vores produkter og serviceydelser. Hvad end det er en ny inverter, eller tilslutning.

Maksimer oppetid med 24/7 overvågning af din inverter

Der er altid en risiko for at din inverter stopper med at producere pga. fejl, defekt eller lignende i inverteren. Hvis ikke dette bliver opdaget, kan det resultere i, at du producerer mindre end du burde og herved taber penge. 

Når du køber et Solcelle Service Abonnement hos os, overvåger vi din inverter 24/7 og kontakter dig hvis din inverter ikke har produceret strøm i 24 timer. På den måde er du sikker på, at du får hurtig besked hvis din inverter er nede. 

Måden vi overvåger inverteren på, er igennem adgang til din webportal. For at vi kan overvåge din inverter, er det nødvendigt at vi får adgang til dine data på webportalen. Denne adgang kan du automatisk give os, når du logger ind i Solcelle Portalen 

Omkostningsfri fejldiagnostisering ved uregelmæssigheder

Hvis der forekommer uregelmæssigheder ved dit solcelleanlæg, tilbyder vi at fejlsøge og diagnosticere helt omkostningsfrit for vores abonnenter. Du får en klar melding på, hvad årsagen til uregelmæssighederne er, samt et tilbud på hvad det vil koste at få det lavet hos os. Herefter er det helt frit om du vælger at bruge os, din egen eller en helt tredje el-installatør.

Typisk undersøger vi om problemet kan redegøres for online, eller om det er nødvendigt med et besøg. Hvis det bliver nødvendigt med et besøg fra os for at fejlsøge, er dette også omkostningsfrit for dig. Du bestemmer selv, om du ønsker at gøre brug af vores service og vi kommer ikke uden aftale.

Vi er dine solcelle specialister lige ved hånden

Hvis du tegner et abonnement hos os, står vi til rådighed til fuld support. Hvis dit solcelleanlæg opfører sig mærkeligt, du bliver i tvivl om noget eller bare har spørgsmål, er vi der til at hjælpe dig.

Vi har en meget omfattende viden vedrørende solceller og vi vil gerne bruge den til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit solcelleanlæg. Vores mange års erfaring, betyder at vi har været ude alverdens forskellige problemstillinger med vores kunders solcelleanlæg. Alle disse forskellige opgaver har gjort os stærke inden for fejlfinding og diagnostisering.

Er du abonnent hos os, kan du være sikker på at vi bruger alt vores solcelle viden til at holde hånden under dig og dit anlæg. 

Abonnement der skaber tryghed over dit solcelleanlæg

Formålet med vores Solcelle Service Abonnement er at give dig tryghed i forhold til dit solcelleanlæg. Hvis du er abonnent hos os, kan vi overvåge dit solcelleanlæg på vegne af dig. På den måde er du altid sikker på, at vi sørger for at dit anlæg er oppe at køre.

Hvis dit anlæg står af og du ikke selv opdager det, kan det potentielt blive en periode hvor du går glip af meget strøm, og herved penge. Hvis vi kan se at dit anlæg ikke producerer, kontakter vi dig for at gøre dig opmærksom på det.

Du kan altså altid være sikker på at dit anlæg er oppe at køre, hvis ikke du hører fra os.