Har du en ældre Fronius inverter, og mangler adgang til at overvåge dit solcelleanlæg?

Hvis dit solcelleanlæg har adskillige år på bagen, er du måske en af dem, som går og drømmer om, at du kan følge med i, hvor meget strøm dine solcellepaneler på taget producerer. Måske er du også ved at overveje, hvordan du kan tilrettelægge dit strømforbrug, så du får brugt strøm fra nettet, når det er billigt og bruger din egen strøm, når strømmen er dyrest.

Med en datamanager er du kommet et stort skridt på vejen. Så kan du holde øje med din solcelleproduktion og dit strømforbrug på f.eks din mobil telefon. Du har den altid ved hånden, og kan lige checke op på solcelleanlæggets input og output lige når du har tid, uanset om du er ude eller hjemme.

Vi har to dataloggere til hhv Fronius IG plus invertere og til Fronius Primo og Symo invertere

Vi har to data-managere fra Fronius , der passer til hhv.  symo/primo invertere og IG plus invertere

Data manager til Fronius Symo og Primo invertere

Datamanager til Fronius Primo og Symo invertere

Med denne Datamanager installeret i din inverter vil du nu fremover få oplysninger om dit solcelleanlægs produktion og ligeledes hvor meget du selv bruger i din husholdning og hvor meget du sender ud på nettet. Du har både adgang til det aktuelle øjebliksbillede samt historikken.

Det er et meget populært og godt værktøj – både i forhold til bare at vide at solcelleanlægget producere forventelig mængde strøm, men også som før nævnt få mulighed for mere strategisk at styre sit strømforbrug, hvor det giver bedst økonomisk udbytte

Data manager til Fronius IG plus invertere

Datamanager til Fronius ig plus inverter

Du kan se priser og evt købe  den relevante datamanager ved at klikke her